woensdag 16 juli 2008

Disney verfilmd Bob The Musical ?

De script schrijvers Lowell Ganz en Babaloo Mandel die we o.a. kennen van “A League of Their Own” en de hit “City Slickers” hebben een contract getekend bij Disney. Ze gaan een re-make maken op een “Touchstone Pictures film genaamd: “Bob The Musical”. Dit verhaal gaat over Bob een man van in de 30 die een hekel heeft aan musicals. Tot dat hij op een dag wakker wordt en in de gaten krijgt dat zijn gewone leven veranderd is in een heuze musical Mark Waters zal de regie voor zijn rekening nemen. Eerder deed hij de regie bij de film “The Ghost of My Girlfriends Past. Het is nog niet bekend wanneer deze film in de bioscoop gaat draaien.

Bron: Disneyinparis news team


Disneyland Resort Paris ziet af van parade naam?

De afdeling van het Entertainment bij Disneyland Resort Paris heeft beslist de parade anders te gaan noemen en in te delen van de voorheen genoemde " Disney's Motorcars & Stars wordt Disney's Stars 'n' Cars Event. Ja, je hoort het goed? het is een evenement niet een parade. De eerdere rapporten wijzen erop dat de originele parade eerder in drie groepen auto's was verdeeld. Nu kiezen ze er voor om alle auto's tegelijk van start te laten gaan en zal gaan eindigen op het Backlot terrein, het evenement zal starten rond het Toon Studio gedeelte.
Dit evenement zal te zien zijn in het voorjaar van 2009.

Bron: Magicforum

Wall-E vanavond in premiere!

de nieuwste film van Disney/Pixar, gaat vanavond in première in Tuschinski in Amsterdam. Regisseur en scriptschrijver Andrew Stanton (Finding Nemo), producent Jim Morris en Ben Burtt, de sounddesigner en stem van robot Wall-E, zijn aanwezig. De film speelt zich af over zevenhonderd jaar. Wall-E is honderden jaren eerder gemaakt door mensen om het afval op de aarde op te ruimen. De mensen zijn intussen allemaal naar andere planeten vertrokken, maar de robot blijft doorgaan met puinruimen. Dan komt er een andere robot, Eve, op aarde. Wall-E wordt verliefd en als zij weer weg moet, reist hij haar achterna.Wall-E draait pas vanaf 30 juli in de bioscopen, maar een groot aantal bekende Nederlanders gaat de film vanavond al bekijken tijdens de gala première. Onder hen zijn acteurs Hugo Metsers en Monic Hendrickx, tv-presentator Valerio Zeno, ontwerpster Judith Osborn, Idols-sterren Nikki en Nathalie en minster André Rouvoet (ChristenUnie). Filmkenner René Mioch presenteert de première.De Nederlandse versie is ingesproken door acteur-cabaretier Pepijn Gunneweg (Wall-E), Vivienne van den Assem (Eve) en Loretta Schrijver en Bridget Maasland doen de stemmen van de scheepscomputers.

Bron: Veronica magazine