dinsdag 23 september 2008

Efteling gaat Disney achterna met Bosrijk park

de komende jaren de is belangrijkste troef voor de Efteling in zicht naar jaren exploitatie. Met bungalows en appartementen denkt de Efteling ervoor te kunnen zorgen dat mensen van ver komen en langer in Kaatsheuvel zullen verblijven.

Bosrijk wordt een vakantiepark tussen het attractiepark en met een golfpark. De bouw is inmiddels begonnen. De Efteling steekt 46 miljoen euro in Bosrijk, de grootste investering die ooit gedaan is. Bosrijk wordt momenteel in de Efteling gepresenteerd.

Er komen 178 woningen van hout en steen. Tien daarvan zijn geschikt voor gehandicapten. Vanaf eind volgend jaar worden arrangementen voor twee of drie nachten aangeboden. Het park gaat dus straks 365 dagen per jaar open, dit is natuurlijk een gigantische stap voor de Efteling.

Je kunt slapen in een kasteel, een huisje aan het water, gezellig aan het dorpsplein met de waterpomp etc. En natuurlijk kun je het park in en uit lopen, ontbijten kun je op diverse plekken in het park. zie voor meer info www.efteling.nl (het bosrijk)

Bron: efteling.nl