dinsdag 25 november 2008

Big Thunder Mountain sluit even zijn deuren

Volgens berichten van het magicforum gaan er geruchten? dat "Big Thunder Mountain" tot 14 november 2009 zijn deuren gaat sluiten in Disneyland Resort Paris.

Aldus het forum was dit nieuws te lezen, via de orginele site van disneylandresortparis.co.uk met behulp van een pdf bestand of het gerucht echt waar is...

Weet je natuurlijk nooit op een forum, wij van Disneyinparis houden jullie op de hoogte wat betreft dit bericht.

Bron: Magicforum

Meer informatie over Mickey's Magical Party!

De werkzaamheden met betrekking voor het permanente Central Plaza zal ergens beginnen in januari 2009 nadat het kerst-seizoen is afgelopen.

De derde fase zal bestaan uit vijf onderdelen: Het belangrijkste podium is in het hart van het Disneyland Park, gevolgd door vier satelieten tussen het gras en de planten.

Het nieuwe podium zal worden opgebouwd uit (of eruit) "steen" geschilderd om te voldoen aan de stenen muren van "Sleeping Beauty Castle".

Verdere geruchten? over het Disney Central Plaza gaan over een zitgedeelte op het gras vlakbij de heuvels van Frontierland.



Bron: Magicforum/discussthemagic





Ontdek de Dino's in het T-REX restaurant

Ontdek in deze video het nieuwe T-REX restaurant van Walt Disney World, met een kleine update van het "American Idol" project waarvan het uithangbord… te zien is.



Bron: Disneyinparis/Youtube