zondag 19 oktober 2008

Spencer Moseska benoemd als VP voor Disney

Spencer Moseska is benoemd tot VP, ad sales marketing, Disney ABC Kids TV Networks, de reclame voor de verkoop en promotie-groep voor Disney Channel, Toon Disney en ABC Kids. Moseska joins Disney na 15 jaar bij Fox, waar hij verantwoordelijk was voor het laatst VP, geïntegreerde marketing-en nationale promoties, en was verantwoordelijk voor het ontwikkelen van marketing-en promotie-strategieën voor The Simpsons en American Idol.

Disney Media Advertising Sales en Marketing Group stations alle reclame voor verkoop, marketing en promoties business voor The Walt Disney Company's kind en gezin gerichte tv-platforms, online aanbiedingen, de ouders gerichte uitgeverij en haar kind-en moeder-gerichte radio-platform.

Bron: Dapsmagic

Nieuw Disney Resort gepland in Hawai voor 2011

Walt Disney Parks & Resorts heeft onthult plannen voor het eerste resort in Hawaii, gepland voor 2011. Het Westen Oahu ontwikkeling, die de integratie van ondertekening Disney-elementen tot een eiland thema en zal huisvestiging bieden aan 350 hotelkamers en 480 timeshare units.

Het resort zal ook een de hoogtepunt hebben namelijke een 50 meter hoog kano huis, een vulkanische caldera, en een zoutwater lagune om te snorkelen.

Bron: Dapsmagic