dinsdag 13 januari 2009

Walk Of Fame ster voor Glenn Close

Glenn Close heeft een ster gekregen op de Walk of Fame in Hollywood. Haar ster vanaf nu de 2.378ste op de sterrenboulevard van het Amerikaanse sterrenstraatje. Het is maar een kwestie van tijd geweest dat de 61-jarige ster gehuldigd zou gaan worden in Hollywood.

Glenn Close heeft in haar prijzenkast al twee Emmy Awards, drie Tony Awards en vijf Oscar nominaties op haar naam staan. Het is voor Glenn Close een eer om als een ster te worden beschouwd. Glenn Close zette haar eerste stappen in de filmindustrie met "The World According to Garp" in 1981.

Later speelde ze nog memorabele rollen in "Fatal Attraction" met Michael Douglas en in "Dangerous Liaisons Emmy" en natuurlijk niet te vergeten in "101 Dalmatians" waarin ze Cruella de Vil speelde, verder stond Glenn Close vooral op de affiches van tv-series als 'The Shield' en 'Damages', die haar ook nog vele Emmy Awards opleverde.

Bron: HLN

Princesse d'un jour

Maak als meisje je dromen waar! En wel in de Mickey Boutique in het Disneyland Hotel, op de 2e verdieping in Disneyland Resort Paris met een nieuw arrangement, dat je extra kunt bij boeken voor je Disney reis.

Laat je een hele dag verwennen met make-up, accessoires, en jurken en voel je voor één dag een echte Disney Prinses! en ga daarna zoals het een mooie prinses betaamd op de foto die je kunt meenemen als souvenir.

Bron: Dlrpfans