zaterdag 24 januari 2009

Disneyland opnieuw voor de rechter

Twintig tot 30 minuten zijn er nodig om een Cast-member om te kleden in zijn/haar kostuum en weer terug te brengen naar de desbetreffende vestiging. Ondanks dat dit binnen de bedrijfs muren plaats vindt zijn al vanaf april 2007 de rekeningen/verplaatsingen voor de kostuums en medewerkers nog niet betaald.

Daarom heeft de rechter Disneyland Resort Paris veroordeeld om deze desbetreffende verplaatsingen als nog te betalen. De desbetreffende personen kunnen deze vergoeding pas over 5 jaar terug vragen.

Voor de 147 (gemiddelde) dossiers moest Disneyland Resort Paris al eerder een bedrag betalen van 250,000 euro en dit bedrag kan nog oplopen als meerdere medewerkers als nog een claim indienen. Om het orginele bericht te lezen klik hier

Bron: Yago's Disney Nieuws

Geen Bolt en Mittens

In Disneyland Resort Paris zullen er geen nieuwe characters verschijnen van Bolt en Mittens in het Walt Disney Studios Park. Maar zul je zeggen en vorig weekend dan? Vorige weekend was een éénmalige verschijning van de characters tijdens de perspremiére van "Volt"

De characters zijn alleen even overgevlogen vanuit Walt Disney World in Florida, de characters zijn daar wel al enige tijd te vinden en hebben hun eigen stekkie in de Disney Hollywood Studios bij de Production Courtyard.

Bron: WDSfans