donderdag 21 augustus 2008

Mary Poppins als musical naar Nederland in 2009?

In het nieuwe programmaboekje van 'Les Misérables' (Londen) wat is uitgegeven staat in een bijlage van Cameron Mackintosh dat hij bezig is met de voorbereidingen voor een Musical productie van 'Mary Poppins' die in Amsterdam zal gaan spelen.

Men gaat er vanuit dat hier om een Stage Entertainment productie gaat, toch blijft het wel even gissen of de hij hiermee Amsterdam bedoeld of het Fortis Circus Theater in Scheveningen.

'Mary Poppins' wordt dan mogelijk een openingsvoorstelling voor het nieuwe Van den Ende Theater, aan de andere kant zou 'Mary Poppins een goede opvolger kunnen zijn voor de andere musical van Disney namelijk? die van van 'Tarzan'.

Er ontstaat nog wel enige onduidelijkheid over omdat een andere productie van Disney namelijk? de Musical 'Aida' die in Scheveningen altijd werdt aangezien door Disney als een Amsterdamse productie.

Het blijft dus nog even een verrassing voor de musicalfans door welk theater de musical productie zal worden uitgevoerd.

Bron:
Musicalfan

Fiberglas kerstboom voor Disneyland Resort Paris?

Gerucht:

Volgens de (geruchten) op Franse forums zou er een nieuwe kerstboom komen in het Disneyland Park.

Volgens sommigen zou het een kerstboom zijn die elk moment van de dag van kleur verandert wat wijst in de richting van een fiberglas kerstboom.

Anderen spreken over de kerstballen en een guirlande die van kleur veranderen.
Blijkbaar zou één van de grootste kerstbomen dit jaar in Disneyland Resort Paris staan.

Bron: Disney Central Plaza

Disneyland Resort Paris komt met Davy Jones?

Disneyland Resort Paris is van plan om Adventureland opnieuw aan te kleden, eerder melden we al op deze site dat er op " Pirates Beach" zijn allerlei houtstukken te vinden zijn maar dit is nog niet alles?

Ook heeft the "Jolly Rodger" samen met de attractie "Pirates of the Carribean" twee nieuwe vlaggen en kun je nu tonnen zien hangen aan de "Jolly Rodger"

Verder zijn ze ook bezig om een "Davy Jones's Locker" in te richten, dit gebeurt in de grot op weg naar de Jolly Rodger, of er ook straks personages uit de Pirates films te zien zijn is niet bekend wel heeft de grot al een bord waar op wordt vermeld dat je,je gaat begeven op piraten gebied en "Daivy Jones's" Locker betreed maar pas op! voor Davy Jones himself savy?

Bron: Disneyinparis news team