zaterdag 20 december 2008

Twee vuurwerkspektakels voor Disneyland

Disneyland Resort Paris komt met twee vuurwerkspektakels voor oudejaarsavond. Deze dertien durende vuurwerkspektakels zijn gebasseerd, op "I believe in Holiday Magic" die afkomstig is uit het Disney's California Adventure Park. Disneyland Resort Paris gaat precies om 00:00uur het vuurwerk onsteken dit gebeurt gezamelijk met het Walt Disney Studios Park.

In het Disneyland Park gaat dit gebeuren bij "Sleeping Beauty Castle" en in het Walt Disney Studios Park zal dit spektakel plaats vinden achter het spookhotel de "Tower Of Terror".

Voor het eerst zijn de beide Disney Parken geopend. Het Walt Disney Studios Park gaat zich specifiek richten op het jonge publiek, met bekende DJ's, terwijl het Disneyland Park zich gaat richten op jonge gezinnen. De Disney Parken pakken goed uit met ook ander entertainment, de Disney Parken blijven geopend tot 01:00uur.


Bron: Disneyinparis

de 15e verjaardag uitverkoop is begonnen

Disneyland Resort Paris houdt nu alvast een grote schoonmaak, alle artikelen van de 15e verjaardag moeten namelijk snel uit de Disney Stores verwijderd zijn. Om dit zo snel te laten gebeuren, is Disneyland Resort Paris al vanaf vorige week begonnen met de grote uitverkoop! Deze uitverkoop duurt nog tot 1 januari 2009. De volgende artikelen
zijn flink afgeprijsd: placemats, mokken, Disney Pins, kussens, fleece dekens, foto albums enz...

Nu is erg goed nieuws voor Jaarpas bezitters hun kunnen de boven genoemde artikelen nog goedkoper in hun bezit krijgen, en wel met de bekende Fantasypas, want daarmee krijg je 10% korting op je aankoop! Ook met de Dreampass kun je 20% meer korting krijgen op deze genoemde artikelen.

Bronnen: Disney Central Plaza, Magic Of Disneyland

Finding Nemo op DVD en Blu-ray in 2009

Disney's Pixar's "Finding Nemo", het meesterwerk van "Andrew Stanton" komt opnieuw uit op DVD in 2009! En voor het eerst op Blu-ray en bevat nog meer extra bonus materiaal! De DVD & de Blu-ray moeten in 2009 in de winkels liggen.

Even een terugblik:

De clownvis Marlin leidt samen met zijn enige zoon Nemo een veilig leventje in het Great Barrier Reef bij Australiƫ. Wanneer Nemo onverwachts weggehaald wordt van zijn thuis, en in het aquarium van een tandarts belandt, is het aan Marlin om hem te redden. Hij krijgt hierbij hulp van Dory, de vis met het slechtste korte termijn geheugen
en het grootste hart van de hele oceaan.

Bron: Disneyinparis/fanmail