woensdag 17 december 2008

Mickey's Magical Party gids is nu al uit

Ja je leest het goed...? De voorpret kan alvast van start gaan met het evenement dat na de 15e verjaardag komt, Mickey's Magical Party.

En wel online via de Disneyland Resort Paris site of ga nu al naar één van de vele bekende reisbureau's bij jou in de buurt! Mickey's Magical Party gaat van start op zaterdag 4 april 2009.

Bronnen: Disneyland Resort Paris, Magic Of Disneyland

Disneyland opnieuw overvol op 21 december

Disneyland Resort Paris geeft opnieuw een waarschuwing af voor het volgende: Gasten zonder een gedateerd ticket worden geadviseerd om het Disneyland Park, op een andere alternatieve datum te bezoeken. De mensen die al eerder ticket hebben gekocht met een datum, die mogen het park gewoon in, dit geldt ook voor de mensen die al verblijven in een Disney Hotel.

Het is niet het soort bericht dat je verwacht te lezen op de website van Disneyland, maar voor deze zondag, 21 december 2008 is de boodschap toch echt: Gelieve geen bezoek het Disneyland Park is dan overvol. De dringende mededeling is (alleen) te lezen op de Franse ticketpagina website van Disneyland Resort Paris.

Hij luidt als volgt:

'Attention: Le 21 Décembre nos Parcs vont subir une très forte affluence.’- 'Nos billets ne sont plus disponibles à cette date.’- 'Il est fortement recommandé aux personnes non munies d’un billet ou munies d’un billet non daté de décaler leur visite sur notre site à une autre date.’


Bronnen: Disneyland Resort Paris, DLRP Magic Today

Ideeën voor Toy Story Playland onderzocht

Eerder melden we op Disneyinparis, al dat het nieuwe (voorheen) Toy Story Land eraan komt. Nu kunnen we inmiddels melden dat: Disneyland Resort Paris is begonnen met het uitvoeren van onderzoeken voor het nieuwe themagedeelte Toy Story Playland, voor 2010-2011. Een paar ideeën worden voorgesteld rond verschillende thema's gaande van "Pirates Of the Caribbean" tot de wel bekende "Disney Classics".

Elk thema bevat echter een beschrijving voor Toy Story Playland, voor 2010-2011. Met een soort spinning attractie waarin "Slinky" zijn eigen staart achterna zit. Een 25 meter hoge toren voor een Parachute thema met de "Green Army Men" in de hoofdrol. En een soort van Haflpipe aantrekkingskracht attractie gebaseerd op de RC Racer in de Toy Story films.

Bronnen: Disney Central Plaza, WDSfans.

France Télécom is geen sponsor meer...

Onze linkpartner: Yago's Disney Nieuws meldt op zijn blog dat het Franse telecombedrijf France Télécom sinds deze maand niet langer de sponsor is voor de beroemde attractie "Its A Small World" in Disneyland Resort Paris. Het Franse telecombedrijf, was al sinds het begin van Euro Disney (1992) de sponsor van deze attractie.

Het is nog niet bekend gemaakt of er een nieuwe sponsor voor deze attractie komt, zal dit het einde betekenen voor de leuke poppetjes in deze "It's Small World" attractie? laten we hopen van niet en dat er snel een nieuwe sponsor te vinden is.

Wij van Disneyinparis houden jullie wederom weer op de hoogte.

Bron: Yago's Disney Nieuws