zaterdag 11 oktober 2008

Een sneak preview van het nieuwe Preview Centre

op 20 oktober gaat in het Disney's California Adventure Park, het Preview Centre open dit centre is bedoeld om de bezoekers verleiden met een sneak preview van de komende attracties, net als het Anaheim themapark die zich uitbreid aan een massale $ 1,1 miljard make-over.

Verder zijn er Walt Disney Imagineering modellen, schetsen, concept arts en video-opnamen van een nacht water show, Little Mermaid dark ride, Cars land en een thema dat stampt uit 1920 te zien.

Hier zie je alvast twee concepten:



Dit is een concept art van van de Paradise Pier makeover geïnspireerd uit 1920 roept een pretpark op met een Californische kustlijn met een voortzetting van het Victoriaanse architectonische vormgeving die eerder zijn gebruikt bij de Toy Story Mania attractie.



Blue Sky Cellar vervangt het Golden Vine Winery theater, gelegen tegenover A Bugs Land.

Bron: Travel latimes

Eerste poster van Bedtime Stories is al bekend

Dit is de eerste poster voor de nieuwe Disney film van Bedtime Stories, deze Disney film is voor komende kerst/winter. Adam Sandler o.a. bekend van 50 First Dates en Mr. Deeds speelt in deze film een klusjesman die er achterkomt dat de verhalen die hij in de avond aan zijn neefjes verteld tot leven komen. Bedtime Stories is vanaf 25 December 2008 in de bioscoop te zien.




Bron: Filmtotaal

Cast member opnieuw winnaar van een Award


Christy Cronk, een toezicht houder op Rafiki's Planet Watch in Walt Disney World, kreeg in 2008 al de Disney VoluntEAR Award en kreeg onlangs een Dagelijks Points of Light Award voor haar inzet voor de dienstverlening aan de gemeenschap. Dit Awards-programma werd gelanceerd door de voormalige president George Bush senior, als een manier om te erkennen een individu of een groep vrijwilligers elke dag dat het verschil maakt door middel van service te helpen te voldoen aan de essentiële behoeften in de gemeenschap.

Christy werd genomineerd door Walt Disney World Community Relations voor haar dienstverlening van (Paardrijden voor mensen met een handicap) en voor haar dienstverlening bij The Friends of Lake Louisa State Park. "Toen ik begon aan deze college, wilde ik gaan in de humane geneeskunde en therapie met paarden doen, want paarden zijn alles wat ik wist, maar ik hield van de medische wereld", zo zegt ze.

Terwijl ik hier begon te werken ben ik begonnen met ontbrekende circa paarden. Ik heb gehoord over het beslag organisatie en ging er te werken met de paarden, maar ik had ook een diploma in psychologie en geleerd had veel over autisme en andere handicaps ... dus ik begon te werken als een [HERD] instructeur. "Christy besteedt momenteel minstens vier uur per week met deze kinderen en heeft gezien hoe de betrokken kinderen reageren op de ervaring, waarin ze leren over paarden, de zorg voor hen, even als het paardrijden zelf.

"Een van de studenten waarmee ik samen werkte had niet de mogelijkheid hebben om een arm, te bewegen hij was spastisch. Door het doen van therapie met het paard, op een dag zag ik mijn kat Boo, op een schuur en had ik besloten om hem op het paard te tillen samen met de student om de student een rustig gevoel te geven. Boo zat er op te spinnen, en voor de eerste keer dat de student in het leven verhuisde hij zijn arm omlaag om contact te maken met de kat. Zijn moeder begon te huilen want ze had nooit gezien dat het kind zijn arm verplaatste. "

Niet alleen heeft Christy zorg voor de inrichting van de paarden, maar ze draagt studenten met diverse handicaps voor het verbeteren van de verbale vaardigheden, motorische functie, dacht verwerking net als vele andere sociale vaardigheden. Al meer dan vijf jaar, Christy is ook vrijwilliger bij The Friends of Lake Louisa State Park. Haar werkzaamheden omvatten het doen van les geven over paarden aan kinderen, vlinder identificatie voor bezoekers en nog veel meer.


"Ze hebben ook paard paden, en ik heb bijgedragen aan het ontstaan van belemmeringen voor haar al een equine uitdaging is. "Volgens Christy, is het ontvangen van de Daily Points of Light Award en de Disney VoluntEAR of the Year Award, heeft ze weer nieuwe kracht en energie voor vrijwilligerswerk. "Het deed me goed, omdat ik en andere vrijwilligers voor deze organisaties in staat waren om hun namen naar buiten te brengen en daar erkenning aan konden geven.

Het kan hen helpen meer geld van de gemeenschap te krijgen, want net als iedere non-profit, is het moeilijk om te overleven."

Bron: WDW Cast Member

Pixar Animation houdt opnieuw een open huis

Vandaag houden ze bij Pixar Animation Studios voor de vijfde keer open huis, hier kunnen belangstellende een uniek kijkje nemen achter de schermen bij Pixar. De rondleiding zal ongeveer tot 17:30uur duren en de belangstellende kunnen verschillende tekeningen gaan ontdekken van de Pixar characters ook zullen er schetsen te zien zijn van Disney's Pixar nieuwste aanwinst Wall-E.

Voor een ticket voor dit open huis moet je wel flink in de portemonee, een ticket kost namelijk 146 euro.



Bron: Yago's DLRP
Foto: Hotrocket