vrijdag 22 augustus 2008

15e verjaardag finale! eerder gepland of toch niet?

Wie een groot fan is van de televisiezender Jetix heeft het vast al gezien?
Jetix Europe, laat nu een reclame spot zien van Disneyland Resort Paris hier in wordt nu al verwezen naar de grote finale!

Dus met andere woorden het einde van de verjaardag, de zender deelt verder mee dat je kunt mee doen aan een wedstrijd waar de winnaar straks wordt uitgelood om aanwezig te zijn bij de grote verjaardag finale van Disneyland Resort Paris.

Dit zet je wel aan het denken...? zal de grote finale nu toch eerder zijn opwachting maken dan gepland was of toch niet? en kunnen we gewoon er van uit gaan dat we tot 2009! kunnen genieten van dit spektakel? één ding is zeker de winnaar mag zich straks een geluksvogel noemen.

Bron: Jetix Europe

Hannah Montana 3D nu in de bioscoop te zien!

In deze muziek documentaire beleef je de concerttour die de 15-jarige zangeres Miley Cyrus maakte in 2007.

Behalve als zangeres is Miley Cyrus ook populair als actrice in de Disney serie "Hannah Montana", die vanaf vandaag in de Nederlandse bioscoop is gaan draaien!

Dit is dus een mix van "Hannah Montana" en "Miley Cyrus" met een gast optreden van de "Jonas Brothers" bekend van "Living the dream" de film kun je gaan bekijken in 3D! je krijgt in de bioscoop een speciale bril die je moet opzetten maar... let op!

Alleen voor 14 dagen draait deze in de bioscoop en zal daarna (waarschijnlijk) gelijk verschijnen op DVD & Blu-ray Disc.

Bron: Jetix Europe

Disneyland Resort Paris Halloween site online!

Disneyland Resort Paris heeft zijn Halloween site weer online gezet met ook dit jaar weer bomvol griezel goodies! het adres is gewoon hetzelfde als vorig jaar.

En zo als het Disneyland betaamd, is er weer veel te ontdekken op deze actieve site. Als je op de site wilt rondkijken klik je eerst jouw gewenste land aan.

Daarna kun je kijken naar een korte introductie voor de site, en daarna kun je alle kanten op klikken met je muis.

Wil je (bijvoorbeeld) meer informatie over het Disney’s Halloween Festival of de speciale Halloween avonden die op bepaalde datums gehouden worden, of wil je misschien handige tips lezen over hoe je mensen makkelijk aan het schrikken kunt maken het kan allemaal!

Verder kun je deelnemen aan een wedstrijd (die gewijd is aan Halloween) Je kunt ook nog overige weetjes te weten komen? over het nieuwe evenement Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party, die dit jaar verschillende keren gehouden zal worden!

Ook kun je straks via deze site kaarten reserveren en zelfs al je verblijf boeken!! (met aanbiedingen??)

Breng verder ook dit jaar ook voor het eerst een bezoek aan Jack Skellington en zijn vriendin Sally, ben je meer op een creatieve tour kun je ook leuke goodies vinden wat dacht je van een Halloween handboek die je zelf kunt uitprinten en nog veel meer Halloween goodies voor je computer, zoals wallpapers voor op je bureaublad en een nieuwe screensaver!

Breng je zelf deze herfst een bezoekje aan Disneyland om Halloween te vieren en wil je in de griezelstemming komen of ben je gewoon nieuwsgierig? Klik dan hier om naar de site te gaan.
Bron: DLRPfans