zondag 2 november 2008

The Blockiest Place On Earth - Lego Disneyland

Bijna ieder kind heeft zich beziggehouden met het bouwen van hun favoriete pretpark attractie van Lego! Maar dit is iets heel uitzonderlijk want tijdens een Lego beurs in Amerika is er bijna een heel Disneyland gemaakt van Lego! Een geweldige inspanning en een genot om te zien.

Lego Disneyland


Bron: Micechat

Weer een nieuwe Bolt clip opgedoken op Youtube

Ik surfde net even over Youtube waar ik een nieuwe clip van Disney's Bolt zag, het gaat hier om een clip van Bolt die in gevecht is met een achtervolgende helicopter. Het enige wat wel op valt is dat je iedere nieuwe clip of trailer dat er op internet te zien is je kunt vergelijken met andere animatie ontwerpen, bekijk de Youtube clip hieronder.

Bron: Disneyinparis

Video dankzij: Youtube

Disneyinparis bezoekers overzicht voor oktober

Het aantal bezoekers voor Disneyinparis is iets terug gelopen maar toch kunnen we nog altijd trots zijn en wij van het team zijn blij dat de site toch nog zoveel belangstelling krijgt, wij zullen doorgaan met het nieuws over Disney te melden.

Overzicht: Oktober

1. Nederland - 400 bezoekers.
2. Belgiƫ - 250 bezoekers
3. Duitsland 100 bezoekers
4 U.S.A. - 50 visitors.
5. Rusland - 35 bezoekers
6 Zweden - 25 Bezoekers
7. Brazil - 5 Bezoekers

Bron: Disneyinparis

De Princess Chandeliers zijn al weer opgehangen

De Princess Chandeliers, worden al weer opgehangen in het park om zich klaar te maken voor het kerst seizoen. De traditie is al jaren dat deze Princess Chandeliers samen met de kerstboom ceremony worden ontstoken samen met de andere lichten in het Disneyland Park, de Princess Chandeliers zijn weer het zelfde als voorgaande jaren en zullen samen met het "Sleeping Beauty Castle" weer een mooi avond plaatje gaan vormen.

Bron: Jaivy-weblog.nl

Turtle Talk attractie voor Tokyo Disney Sea

Tokyo Disney Sea (Tokyo Disneyland) krijgt volgend jaar een nieuwe attractie in het American Waterfront gedeelte. Deze attractie gaat heten"Crush Turtle Talk" deze zelfde attractie kun je al bezoeken in Disney's California Adventure Park.

De attractie zal gerealiseerd worden in het bestaande schip de S.S. Columbia die al in de Tokyo Disney Sea haven ligt.

Bron: Blue Sky Disney