vrijdag 28 november 2008

Mickey's Magic Show komt naar Nederland

Mickey Mouse en zijn vrienden zijn vanaf 17 februari tot 1 maart 2009
te zien in Groningen, Den Haag, Arnhem en Eindhoven. Producenten van Disney On Ice presenteren een geheel nieuwe show Mickey's Magic Show, een theatershow die Disney magie een nieuwe betekenis zal geven. Disney characters en illusionisten in een fantastische show voor Disney fans.

niemand minder dan Mickey Mouse laat fantastische illusies zien, samen met de Gekke Hoedenmaker uit Alice in Wonderland en illusionisten Brad Ross en Alex Gonzalez.
Belle en Sneeuwwitje zijn ook van de partij! Samen met Goofy, Donald Duck en Katrien. met meeslepende originele Disney muziek, betoverende kostuums, en fantastische illusionisme.

Deze magische show zal geheel Nederlands gesproken zijn.

Bron: Dlrpfans, Disneyinparis

Drukfout zorgt voor veel ophef op internet

Het bericht wat wij eerder plaatsten op Disneyinparis nadat dit afgelopen week op "magic forum" was verschenen over het feit dat "Big Thunder Mountain" en "It's a Small World" een jaar zouden gaan sluiten was (gedeeltelijk) waar.

Door een (drukfout) in de brochures van Disneyland Resort Paris is er daarom veel ophef over ontstaan, "It's a Small World" is inderdaad samen met "Big Thunder Mountain" dicht geweest voor werkzaamheden, maar zijn ondertussen gewoon weer open voor het publiek.

Bron: Disneyinparis, Yago's Disney nieuws, The Magic of Disneyland...

Hannah Montana/Miley Cyrus concert op Net 5

Het concert van Hannah Montana/Miley Cyrus is morgen te zien op de tv-zender Net 5. Net 5 die begin van dit jaar een groot aandeel aan Disney rechten heeft gekocht, om Disney series te laten zien aan de Nederlandse kijkers maakt hier goed gebruik van.

Het concert kun je dus morgen gaan bekijken om 18:10uur.


Bron: Net 5