maandag 1 september 2008

Philip Gaz mag zich nu gaan bewijzen aan Disney!

Karlz Holtz is vandaag officeel met pensioen gegaan en zijn opvolger Philip Gaz staat al klaar in de start blokken voor Disneyland Resort Paris Euro Disney S.C.A het beloofd een roerig jaar te worden voor Philip Gaz. Karlz Hotlz de (vorige) President van Euro Disney S.CA is vanaf vandaag de nieuwe President van New Vacations Operations Disney Parks en Resorts.

Philip Gaz is eigenlijk al 17 jaar achter de schermen bezig bij Disney op de financïele afdeling van Disneyland Resort Paris. Al in 1997 zette hij zich in als directie lid voor Disneyland Resort Paris. Maar ook voor de Resorts in California, Tokyo, en was hij betrokken bij het ontstaan van het laatste resort Hong Kong Disneyland. Verder was hij ook lid als Senior Vice President for Human Resources en was hij al een castmember voor Amerika.


Philip Gaz heeft al een beetje mee kunnen kijken! vanaf de zij-lijn naar Karl Holtz zodat hij zich nu goed voorbereid echt kan gaan bewijzen aan Disney!

Bron: Yago's DLRP

Een matige september maand voor Disneyland?

Volgens bronnen van dlrp.be veranderd er na het zomerseizoen heel veel in Disneyland Paris. Want de shows van High School Musical zijn weg, Sleeping Beauty Ceremony is weg, Good Morning Walt Disney Studios & Toon Train zijn van het toneel verdwenen? verder is ook Tarzan's Encounter niet meer te vinden in het theater dit geldt ook voor de show van Winnie the Pooh & friends too in Fantasyland.

De enige show die nog te zien valt is de Lion King, in het Metropolis theater maar deze is ook (helaas) niet meer elke dag te zien. Dus wie deze dagen een trip heeft gepland naar Disneyland Resort Paris wordt een beetje teleurgesteld door Disney. Maar gelukkig is er ook nog goed nieuws! want Mary Poppin's is nog wel van de partij! op Mainstreet U.S.A samen met nog een andere show, dus is het gelukkig niet heel veel wat je moet gaan missen.

High-School Musical 2 is nog wel af en toe te vinden in het Walt Disney Studios Park maar niet meer op de eerdere maandag en dinsdag. Wat precies de reden is voor deze bezuiniging is niet nog niet bekend? zodra we meer weten melden we dit gelijk.

Bron: Dlrpfans.be

Disney gaat voor één dag een conferentie houden?

Het is een kleine wereld immers: De magie van Disney zal hoofd noorden dit najaar aan het college van Notre Dame van Maryland.

Mickey, Minnie en Goofy worden niet in Charm City chowing op krab gebak. Maar de Baltimore County de school van vrije kunsten zal de gastheren van Walt Disney World's instructeurs van het Disney-Instituut voor een één daagse zaken conferentie.

De workshop die 25 september zal worden gegeven zal helpen de plaatselijke ondernemers de geheimen te leren van het succes! en de rentabiliteit van één
van de meest "magical place on earth"

De conferentie kosten liggen zo rond de $ 424 per persoon. Je kunt de school (niet betalen) met de bekende Disney Dollars.

Bron: Yahoo News

"Magical lights" aangebracht op Cinderella Castle!

Gisteren melde we al op Disneyinparis dat ze bezig zijn om Cinderella Castle klaar te maken voor het kerstseizoen, via WDW magic zijn er nu een paar foto's te zien van deze voorbereidingen. Kijk hieronder voor de foto.


Bron WDWmagic