zondag 28 september 2008

Downtown Disney sluit 6 nachtclubs voor winkels

Voor Pleasure Island in Downtown Disney is het over en uit! voor de nachtclubs. vanavond gaat namelijk op (28 september) de deuren van de nachtclubs dicht Disney maakte eerder al bekend dat de 6 clubs op Pleasure Island vervangen zullen worden door restaurants en winkels.

Bron: WDWinfo

Grote sterren in de komende 2 jaar in Disney films

Jim Carrey, Miley Cyrus, de "High School Musical cast, Nicolas Cage, Robin Williams, Sandra Bullock, John Travolta, Johnny Depp en een Chihuahua zullen hoofdrollen vertolken in films van Disney in de komende twee jaar.

Hamming is ingesteld voor een publiek van 2000 film initiatiefnemers, distributeurs en journalisten bij Los Angeles' Kodak Theater vorige week Johhny Depp verscheen op het toneel gekleed als Captain Jack Sparrow, tot aan The Lone Ranger's mask en pistool, de USC fanfare speelde de Willem Tell Overture.

Dick Cook, Disney Studios voorzitter, bevestigde de hint: Depp speelt de titelrol in The Lone Ranger evenals ster in vierde deel van de Pirates of the Caribbean.

Johnny Depp zal ook verschijnen als de Mad Hatter samen met de Australische actrice Mia Wasikowska, 18, als Alice, in een nieuwe Tim Burton aanpassing van Alice in Wonderland, die gepland staat voor release gepland in 2010. Het blijft Johnny Depp en Tim Burton kriebbelen om te blijven samenwerken Eerder werkte ze al samen in Edward Scissorhands en Sweeney Todd.

Andere hoogtepunten die al zijn opgenomen met Jim Carrey en regisseur Robert Zemeckis van hun 3-D motion picture remake van Charles Dickens' A Christmas Carol. "Het is eigenlijk net een feestje en iedereen is uitgenodigd," zei Carrey van de zeven personages die hij speelt in de film.

Eerder introduceerde Dick Cook, de sterren van de High School Musical franchise, Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale en Corbin Bleu, en regisseur Kenny Ortega.

Op de Disney animatie voorgrond, van Pixar John Lasseter kondigde een 3-D vervolg op de blockbuster 2006 Cars, en een nieuwe kinder-animatie, Bolt, met de stem van Travolta en Cyrus. In The Princess and the Frog, welke eind 2009 te zien is Oprah Winfrey gaat ook spelen in de film en vertolkt de stem van Eudora, De moeder van prinses Tiana, die wordt gespeeld door Anika Noni Rose.

Williams Travolta en haar nieuwe vriend in de film Old Dogs. Travolta en Wild Hogs co-stars Tim Allen, Martin Lawrence en William H. Macy kwamen met brullende Harleys op om aan te kondigen dat er een vervolg komt op hun (2006) biker flick. Sandra Bullock kondigde verder aan een terugkeer te maken naar de romantische komedie.

Bron: Dapsmagic

Disney Faries zijn in het Gaia Park gesignaleerd

Volgens de bronnen van dlrpfans.be zijn de nieuwste Disney Faries ter promotie van de nieuwe DVD release van Tinkerbell een paar dagen in het Gaia Park. Eerder deed Disney dit ook al met de DVD release van de de Disney film "The Jungle Book" toen kwamen de characters over vanuit Disneyland Resort Paris.

In Walt Disney World zijn de Faries uit Disney's Tinkerbell ook al te vinden en krijgen daar ook nog hun eigen attractie.

Bron: DLRPfans.be

Disneyinparis doet het nog steeds goed

Ondanks het over kopieren van andere sites gaat het gelukkig goed met Disneyinparis, wij willen daarom al onze trouwe fans daarom bedanken voor hun steun en hopen dat ze dit zullen blijven doen.

Ook al zijn de cijfers ietsjes terug gelopen we mogen samen met jullie nog steeds trots zijn op dit blog en zullen gewoon nieuws voor jullie van Disney blijven zoeken.

Hier volgt een overzicht van september:

1. Netherlands - 515 bezoekers
2. Belgium - 312 bezoekers.
3. U.S.A. - 125 bezoekers.
4. Spain - 30 bezoekers.
5. Russian Federation - 20 bezoekers.
6. Austria - 3 bezoekers.

7. Japan 3 bezoekers

Bron: Disneyinparis

Acteur Paul Newman overleden aan gevolg kanker

De Acteur Paul Newman is gisteren overleden aan het gevolg van kanker, Paul Newman was al wel langere tijd ziek, hij speelde begin de jaren 50 en 60 in de films: Cool Hand Luke, The Hustler, The Young Philadelphians, Butch Cassidy, en The Sundance Kid.

In zijn laatste film deed hij de stem van "Hudson The Hornet" in Disney/Pixar Cars. De acteur is 83 jaar geworden.

Bron: Aintitcool
Foto: Photobucket

Sport complex van Walt Disney World omgedoopt

Walt Disney World's Wide World of Sports complex zal worden omgedoopt tot de ESPN Wide World of Sports complex, signalering door de Walt Disney Co 's wens te kapitaliseren op beide merken van het gigantische Central Florida resort. Ken Potrock, Disney World Senior Vice President voor de sport-complex, kondigde de naamswijziging gisteren aan als een complexe huidige en groeiende rol als een generator van het toerisme en de conventie in Florida. De voorzieningen trekken momenteel 250.000 atleten en toeschouwers 1,2 miljoen per jaar. Uit onderzoek blijkt dat de grotere meerderheid niet zou zijn gekomen als het Central Florida dit was niet gebeurd want in eerste instantie had Disney World geen trek in deze atletische wedstrijden. Met verdere plannen voor een nieuw bowling centrum, het nieuwe Jostens Center, dat net geopend is, samen met de ESPN rebranding, zegt Ken Potrock dat hij straks nog meer bezoekers verwacht.

Bron: Orlando Sentinel

The Legend of The Lionking stopt op 4 januari 2009

Volgens diverse bronnen van Magicforum gaan er geruchten dat "The Legend of The Lion King die nu te zien is in het Videopolis theater in Discoveryland op 4 januari 2009 zijn laatste show gaat geven.

Dit show spektakel is al wel weer vele jaren te zien! en zal het natuurlijk best kunnen dat de show vervangen gaat worden!(let op! alle geruchten op een forum zijn niet altijd waar) We kunnen ook niet helemaal achterhalen of dit inderdaad gaat gebeuren.


Bron: Magicforum

Nieuw informatiebord voor Disneyland Resort Paris

Volgens bronnen van yagosdlrp heeft Discoveryland in Disneyland Resort Paris een nieuw informatiebord. Hierop kun je allerlei infomatie op vinden van attracties, entertainment, en restaurants, enz...

Ook gaan er (geruchten) dat er misschien dezelfde informatieborden komen? in de andere Disney landen maar dit is nog niet bevestigd door Disneyland Resort Paris.

In januari van dit jaar werdt er ook een gelijkmatig bord geplaatst in het Walt Disney Studios Park, alleen werkt deze met bluetooth functies of dit ook geldt voor het bord in Discoveryland is niet nog niet bekend.

Bron Yago's DLRP

George Clooney in Jerry Bruckheimer's Lone Ranger

De site aintitcool.com komt met een (mogelijk) bericht dat George Clooney naast Johnny Depp graag een rol wil verdienen in de nieuwe film van "Jerry Bruckheimer" The Lone Ranger.

Disney is op dit moment met George Clooney aan het onderhandelen om een tweede grote naam in deze film te krijgen.

Johnny Depp zal zeker weten in deze film te zien zijn als een side-kick indiaan. Als de plannen voor George Clooney door gaan er nu al (geruchten) dat hij de bad-guy zal gaan spelen. Zodra we hier meer over kunnen vertellen? melden we dit jullie gelijk!

Bron: aintitcool