dinsdag 9 december 2008

Disneyland Resort Paris sluit zijn deuren...

Afgelopen weekend was Disneyland Resort Paris overvol. De rapporten suggereren 1 uur plus op meer attracties en zelfs meer dan 2 uur op de populaire attracties zoals Space Mountain en Big Thunder Mountain.

Er ontstonden lange files op de autosnelwegen (richting het resort in Frankrijk) voor bezoekers die probeerden naar het resort te gaan. De ticketverkoop steeg maar het was een slechte dag om in de termen van koopwaar en hapjes te spreken.


Er onstonden lange wachtrijen hierdoor is er minder geld uitgegeven, ook heeft het resort haar deuren een aantal uren moeten sluiten, afgelopen weekend werdt het maximum van 85.000 bezoekers bereikt.

Bronnen: Disney Central Plaza, The Magic Of Disneyland.

Constructie Playhouse Disney stopgezet

Volgens diverse forums op het internet gaat het gerucht te ronde? dat de nieuwe attractie in het Walt Disney Studios Park,"Playhouse Disney Live on Stage!," in Disneyland Resort Paris (tijdelijk) is stopgezet. Enkele maanden geleden werdt er al begonnen aan de constructie voor deze attractie en werden er al blauwe constructiehekken geplaatst samen met een aantal pilaren.

Maar daar houdt het al een tijdje op, wel heeft het Walt Disney Studios Park, al op de nieuwe parkgidsen de afbeelding geplaatst voor deze attractie, verder wordt er beweerd dat de bouw pas wordt herstart na de festiviteiten van "Mickey's Magical Party" omdat er ook plaats moet worden gemaakt voor mogelijke kermis attracties.

Wij van Disneyinparis weten niet zeker of de geruchten waar zijn? want (nogmaals op forums weet je het nooit zeker) zodra we hier meer over weten? melden we dit gelijk op Disneyinparis.

Dit nieuws is tot stand gebracht door verschillende vergelijkingen van forums op het Internet.

4x Captain Jack Sparrow ontslagen

Eerder melde wij al op Disneyinparis dat Captain Jack Sparrow uit het "Disney California Adventure Park" zou gaan verdwijnen, door financiële kosten... Maar nu dankzij een fanmail kunnen we melden:
dat het character van Jack Sparrow is ontslagen wegens een te sexy uitstraling, mede vrouwen hart ging sneller kloppen waardoor vrouwen hun borsten lieten zien.

Verder zijn er ook nog 3 andere mannen ontslagen die in het kostuum van Captain Jack liepen wegens de zelfde reden. Eerder is dit ook al een keer voorgevallen in "Walt Disney World" met het character van Tarzan, Hercules, en Esmeralda hun werden ook wegens een te sexy uitstraling ontslagen door een Disney park.

Bron: Disneyinparis/fanmail

Disney koopt aandelen in Jetix Europe

Het gaat al een tijd niet goed met TV zender Jetix, daarom heeft Disney interesse getoond in de TV zender. Daarom is afgelopen maandag besloten dat Disney Jetix gaat overnemen met 11 euro per aandeel. Door deze aanschaf van de aandelen die Disney er insteekt, vergroot de marge van Jetix Europe met 96%. Deze transactie zal aan het eind van het jaar afgerond worden.

Na deze transactie hoopt Disney met 100% uit te kunnen breiden. Daarbij zou het zo kunnen zijn dat Jetix Europe en Disney het besluit gaan nemen om de samenwerking met Euronext Amsterdam te beeindigen. De naam wordt overigens niet veranderd in een Disney Channel maar blijft gewoon dezelfde naam houden.

Bron: Financïele dagblad