vrijdag 21 november 2008

Miley Cyrus vergelijkt zichzelf met Bolt

"Miley Cyrus" zegt dat ze gewoon een normale tiener is. En probeert al vechtend een evenwicht te vinden tussen haar roem en een normaal leven, ze heeft soms de neiging zichzelf te vergelijken met Bolt, de super-dog character in haar laatste grote scherm flick "Bolt."

Ik denk dat het echt toont aan kinderen als ze foto's van mij in de pers en de paparazzi zien waar ik altijd stralend op sta en waar daar buiten van alles gebeurt," aldus "Miley Cyrus" ligt daarom de verglijking zo dicht bij Bolt als bij vergelijking van haar levensverhaal. "Je moet beseffen" dat Bolt ook alles moet leren wat hij moet doen als Superster en daarbuiten.

Ze blijft zeggen: "Hij moet leren om het uit te schakelen, en ik voel me zeker als wat. Er zijn momenten dat je nodig hebt om het uit te schakelen, en dat is iets dat Bolt niet weet hoe dit te doen."

En soms ben ik ook wel eens moe van al die aandacht, maar denk dan ook weer dat ik veel geluk heb gehad en ik leid een goed leven. "Miley Cyrus" speelt samen met "John Travolta" in deze film wanneer de film in Nederland gaat draaien! is nog niet bekend gemaakt door de Nederlandse bioscopen.

Bron: Aceshowbizz

Verandering Mickey's Winter Wonderland

Er is een verandering ingevoerd aan het eind van de wintershow van "Mickey's Winter Wonderland" De laatste jaren kon je Mickey en zijn vrienden bewonderen in een grote arreslee met een paard er voor maar nu blijven Mickey en Minnie alleen rechts en links op het ijs staan en zwaaien naar het publiek.

Bron: Yago's Disney Nieuws