maandag 29 december 2008

Disneyland boekt 2 miljoen euro winst

Het jaarrapport van Disneyland Resort Paris is eindelijk vrijgegeven. Disneyland Resort Paris boekte voor het derde jaar op rij winst sinds de opening van het Walt Disney's Studios Park. Voor het eerst boekte het resort een omzet van maar liefst 15 miljoen bezoekers in 2008 en met een hotel-capaciteit van maar liefst 91%.

In het eerste jaar kende het resort een terugval van bezoekers, alhoewel er een paar jaar later een nieuw park zijn deur openen bleef het resort een verlies houden van 33,1 miljoen vanaf 2007-2008 boekte het resort een winst van 2 miljoen, dit is mede dankzij de 15e verjaardag.

Bron: Dlrp today

Carlo Boszhard in Walt Disney's Pictures Bolt

Carlo Boszhard en Georgina Verbaan, hebben tussen neus & lippen doorgelaten dat hun één van de vele stemmen zijn in de Nederlandse versie van Walt Disney's Pictures "Bolt" die op 11 februari van 2009 in de Nederlandse bioscoop gaat draaien.

Dit werdt per ongeluk verteld door Carlo Boszhard in het programma "Life & Cooking" Verder werdt er niet zoveel verteld, want eigenlijk mocht dit nog niet naar buiten worden gebracht! wel gaat één van de twee de kat spelen in deze film.

Bron: Life & Cooking.

Nog geen Starbuck's Café in Disney Village

Vorig jaar, melde wij op ons blog dat Disney Village een Starbucks zou gaan krijgen inmiddels kunnen wij nu bevestigen dat dit nog niet gaat gebeuren in Disneyland Resort Paris. In het gebouw waar het Starbucks Café zou komen, de Buffalo Trading Co. winkel, zal gewoon openblijven.

Wel zijn er een paar veranderingen geweest in Disney Village, dit verteld CEO-President "Philip Gas" in een interview. Verder verteld hij dat er in Disney Village nog wel veel te beleven valt voor in de toekomst.

Maar hij laat hier nog niet veel over los. Dus voorlopig komt er nog geen Starbuck's Café in Disneyland Resort Paris, wel is er al net buiten Disneyland Resort Paris in Val 'd Europe een Starbuck's Café gesingaleerd.

Bron: Disneyinparis