maandag 19 januari 2009

Concept Toy Story Playland

Wij hadden het eerder op Disneyinparis, al meerdere keren over de plannen voor Toy Story Playland. Nu is er op een spaanse site: parkzone.es een concept opgedoken.

Betreft de indeling voor het nieuwe gedeelte in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Resort Paris, waarop je al een beetje een idee kunt krijgen hoe dit er ongeveer uit gaat zien.

Bronnen: Parkzone, Yago's Disney Nieuws

Wall-E en Bolt genomineerd voor IFMCA

De Disney film Wall-E met muziek van Thomas Newman is genomineerd in vier categorieën, waaronder beste score en beste componist. Ook "Bolt" met muziek van John Powell is genomineerd. Andere kanshebbers voor prijzen zijn The Dark Knight, The Curious Case of Benjamin Button en Milk.

Maar ook internationale producties als het Japanse Gake no ue no Ponyo (Ponyo on the Cliff), het Franse Bienvenue chez les Ch´tis en de Zweedse thriller Låt den rätte komma in (Let the Right One In) kregen nominaties. De prijzen worden op 18 februari aanstaande bekendgemaakt. Klik hier voor een compleet overzicht van de nominaties in zeventien categorieën.

Bron: filmmusiccritics

Hannah Montana the movie

Zoals wij hier al eerder melden op Disneyinparis, komt er een film uit voor Hannah Montana, TV-zender Jetix geeft je vanmiddag al vast een voorproefje op deze film. Waarin Miley Cyrus/Hannah Montana veel te wachten staat.

Dus ben je een echte Hannah Montana fan dan mag je dit zeker niet missen! je kunt deze film flits gaan zien om 17:50uur bij Jetix.Bron: Jetix, Youtube