donderdag 4 september 2008

Disneyinparis is op vakantie!!!

Disneyinparis gaat genieten van een heerlijk weekje vakantie, aan de Bloemenriverá, daarom zal er een week geen nieuws te vinden zijn op deze site!!

Disneyparis is weer up to date op 14 september 2008!

Andrew Kam wil verdere uitbreidingen realiseren!

De nieuwe leiding gevende directeur van Hong Kong Disneyland Andrew Kam heeft aangekondigd dat het verlies van het Hong Kongse themapark nieuwe attracties moet realiseren om het resort uit te kunnen breiden. Maar doordat de financïen problemen rond deze kwestie nog steeds niet zijn opgelost met Disney en de overheid kan dit helaas niet gerealiseerd worden voor Hong Kong.

Andrew Kam zei verder tegen de overheid dat hij hoopt dit zo snel mogelijk op te lossen met de gestelde kwestie met de overheid van Hong Kong en financiering zo snel mogelijk rond te krijgen.

Beide aanhouders hebben interesse voor de uitbreidingen van het Disney Resort. Verder willen de aanhouders willen dat Hong Kong Disneyland " toeristische trekpleister" wordt van Azië. Andrew Kam wil een tijdschema uitwerken voor het oplossen van het het probleem en wil dit binnen de gestelde 18 maanden realiseren.

Bron: Magic Forum