dinsdag 2 september 2008

Laatste nieuws! Gustav en Hannah zijn afgezwakt!

Update: Disneyinparis kan nu melden? dat dit nu vrijdag zal worden. Ook kunnen we je nu melden dat er een kans bestaat van 25% dat Hanna van tropische storm weer in kracht kan toenemen en weer een orkaan kan worden. Ook is er een berichtgeving vrijgegeven over een nieuwe orkaan opkomst genaamd: Ike die (waarschijnlijk) koers zet richting de Bahama’s.

Gisteren melde we al op Disneyinparis dat Gustav en Hannah niet de zelfde richting op zullen gaan... en komen inderdaad niet? samen om een grote sycloon te worden. Gustav is inmiddels afgezwakt naar een 2e graads orkaan, Hannah raast nog even door! en zal uiteindelijk? donderdag bij Walt Disney World zijn opwachting maken... al dus dat zegt men nu.

De berichtgeving hierover is als volgt: Hannah is net als Gustav afgezwakt naar een tropische storm. Dit houdt in als de storm aan land komt dat het niet op een grote ramp uit zou draaien! voor de mensen die een trip geboekt hadden voor deze periode? en die besluiten van de reis af te zien krijgen hun geld (zoals eerder gezegd) hun geld niet terug van Disney! de regeling is alleen van kracht als het op een grote orkaan uit zal draaien! dit is volgens Disney zoals het er nu voor staat niet het geval.

WDWnewstoday

Opnieuw imagination for animation voor Disney!

Hong Kong Disneyland is een attractie rijker namelijk? in Mainstreet U.S.A. The Art of Animation zoals we die ook kennen? in Disneyland Resort Paris, alleen staat deze niet in een studio. De nieuwe attractie in Mainstreet laat de bezoekers zien wat er allemaal vooraf gaat voordat het een werkelijke Disney tekenfilm is.

The Art Of Animation is bijna elk Disney themapark wel te vinden! en is heel geliefd bij bezoekers en is het daarom logisch? dat Hong Kong Disneyland voor deze attractie gekozen heeft. Ook hebben ze er goed over nagedacht om de geliefde attractie te plaatsen in de meest centrale winkelstraat.

Bron: HKDLsource

Tokyo Disneyland geeft cover vrij voor Halloween!

Disneyland Tokyo heeft vandaag zijn cover art zijn cover art vrijgegeven voor het publiek! om te zien welke nummers er precies op staan is nog onduidelijk? maar de cover beloofd heel wat! zodra we meer informatie hier over kunnen vinden melden we dit gelijk op Disneyinparis.
Bron: Micechat


Orkaan Hannah gaat richting Walt Disney World?

Het nieuws, kranten, en tijdschriften stonden er vol mee! van de twee stormen die richting Orlando Florida komen. Volgens de laatste berichten, gaat orkaan Hannah niet samen komen met Gustav, maar kies de orkaan er voor om naar de oostkust op te trekken? Dit zal betekenen dat de orkaan inderdaad naar Walt Disney World gaat en zal naar verwachting (mogelijk) donderdag voet aan de grond zetten.

Zo zegt: The Weather Channel, Hannah is inderdaad zoals we al eerder melde? op Disneyinparis lees: Disney geeft orkaan waarschuwing. dat zoals Disney al eerder melde op hun site: Disney.go.com dat inderdaad een aantal mensen hun geld toch kunnen terug verwachten, mocht Hannah Walt Disney World daadwerkelijk bereiken? hoor je dit gelijk op Disneyinparis.tk

Bron: The Weather Channel