zondag 11 januari 2009

Disneyland Resort Paris 3D

Eerder melden wij al op Disneyinparis, dat het internet programma Google Earth een 3D versie gaat maken voor Disneyland Resort Paris.

Dit werdt vorig jaar al gedaan voor Walt Disney World, de verwachting is dat Google Earth op 28 maart 2009, de Parijse 3D versie volledig online heeft tot die tijd moeten we nog even wachten.

Je kunt dan informatie filmpjes krijgen over attracties en natuurlijk alles ontdekken voordat je er daadwerkelijk heen gaat, wel hebben we alvast een voorproefje van Walt Disney World.
Met de nieuwste versie van Google Earth 4.3. kun je dit bekijken.Bronnen: Disney & More, Youtube

Slechte tijd voor High-School Musical

Op de dag van de Nederlandse premiere van Disney's High School Musical (de musical) sluit aan de andere kant van de wereld, in Sydney Australie, dezelfde productie in het Capitol theater. De Australische productie ging daar op 18 december vorig jaar in premiere en zou officieel tot 22 februari te zien zijn.

Maar vanwege slechte kaartverkoop moet de productie eerder sluiten. Ook de nationale tour van High School Musical door Australie is afgezegd. Co producent Kevin Jacobsen liet weten dat door de wereldwijde krediet crisis gezinnen het niet makkelijk hebben op dit moment.

Volgens hem is het dus niet zo gek dat familie voorstellingen, en zeker een redelijk grootschalige productie als High School Musical, met tegenvallende kaartverkoop kampen. High School Musical is niet de enige voorstelling die in Sydney het onderspit moet delven. Ook de geplande revival van Priscilla Queen of the Desert the Musical gaat helaas niet door.

Bron: Musicalworld

Mickey is al druk in de weer voor het feestje

Zoals wij vorige week al melde op Disneyinparis, gaan de voorbereidingen voor "Mickey's Magical Party" beginnen, het feestje dat gaat plaats vinden op zaterdag 4 april 2009 a.s. Het team van Disneyland Resort Paris is al druk in de weer om alles op tijd af te krijgen.

Ook vertelde wij hier dat Mainstreet USA vanaf "Sleeping Beauty Castle" een hele rij lantaarns krijgt, ook op de nieuwe persfiles zie je dat terug. Alleen zal het kunnen zijn dat dit toch niet klopt! Dat moeten we dus afwachten. Op dit moment staan er groene hekken rond om het podium van Central Plaza om plaats te maken voor een nog grotere podium.

Bronnen: Yago's Disney Nieuws, The Magic Of Disneyland en de archieven van Disneyinparis