woensdag 20 augustus 2008

Hidden Mickey's boek voor Disney in California?

Elke fan van de Disney themaparken weet dat verspreid over de vele parken, er zijn honderden mini eerbetonen aan Walt Disney Company's beroemdste personage, Mickey Mouse.

Hidden Mickeys, ze hebben een cirkel met twee kleinere gemonteerd op een top, met het silhouet van Mickey Mouse. Diverse site's online zijn gewijd aan de kunst van het vinden van Hidden Mickeys in de Disney themaparken. Nu is er een handig boek voor de bezoekers van Disneyland in Anaheim, California.

Het is geschreven door Steven M. Barrett, "Disneyland's Hidden Mickeys - A Field Guide to Disneyland Resort's best kept secrets" heeft betrekking op het Disneyland Park, Downtown Disney en het entertainment district.

Het boek begint met een uitleg over de Hidden Mickey's, achtergrond informatie.

In plaats van een saaie, inhoud lijst van elke Hidden Mickey in de parken, nodigt "Disneyland's Hidden Mickeys" je uit om op "speurtocht te gaan" waarbij de aanwijzingen worden aangeboden aan de deelnemers bij het vinden van de Hidden Mickeys. De speurders krijgen "punten" voor elke Hidden Mickey die ze vinden.

Bijvoorbeeld, een aanwijzing voor een Splash Mountain Hidden Mickey: "Moet je zoeken naar een klassieke Mickey langs de wachtrij."

Als je die niet kunt vinden, kunt je gewoon afkijken bij de tips sectie, waarmee het boek aan je verteld "Als je het eerste deel binnen hebt loop dan langs de ingang van de wachtrij, zoek dan naar een drie-gear klassieke Mickey aan de linkerkant."

De Hidden Mickeys waarnaar verder verwezen wordt in dit boek wat bekend zal zijn (zoals de plaat en schotels in de Haunted Mansion's balroom) aan de meer obscure tot aan (een van de de eerste scènes van Snow White's Scary Adventures).

Van de zoektocht naar Hidden Mickeys naar een spel, het boek wordt interessanter. Het enige wat opvalt in het boek is dat de punten lijken vastgesteld. het vermoeden gaat dat: hoe beter het verborgen zit en jij weet het te vinden hoe hoger de waarde punten zijn.

Het boek is in een compact gids formaat, zodat je deze altijd bij je kan dragen als je geniet tijdens je Disneyland Resort vakantie. Er wordt verwacht dat in de toekomst meer gezinnen het boek zullen kopen en de opdrachten zullen gaan uitvoeren rond het boek, op zoek naar deze Hidden Mickeys.

Als je ooit een bezoek brengt aan Walt Disney World, kunt je misschien ook eens kijken voor ander Barrett's boek, "Hidden Mickeys: A Field Guide to Walt Disney World's best bewaarde geheimen."

Bron: Disneylandreport