vrijdag 26 september 2008

Familie Dickerson klaagt Disney themapark aan

Familie Dickerson van de 3 jarige Lena gaat Disney voor de rechter dagen omdat ze werd verscheurd door een hond in het park bij de kinderboerderij een jaar geleden. Zo zegt de familie dat hun dochtertje nu voor het leven is getekend.

Nadat een Duitse herder-mix Labrador Retriever haar had aangevallen Lena, toen 2 jaar, na het aaien van de hond in de Kinderboederij werdt zij meerdere malen in het gezicht gebeten. nadat ze de Kinderboederij wilde verlaten, nu een jaar later heeft zij blijvende littekens.

De hond, genaamd Hemmingway, was goedgekeurd door een Disneyland werknemer twee weken voorafgaand aan de aanval. De hond werd geplaatst in de Big Thunder Petting Zoo.

En werdt gehouden aan een leiband terwijl kinderen het huisdier konden aaien, zo wordt nu door Disney beweerd. Later werd bekend dat het om een zwerfhond zal gaan zo zegt: Familie advocaat Michael Bishay: "Het is gruwelijk wat Disney heeft gedaan, het publiek moet worden gewaarschuwd.

Je hoeft geen kinderen uit te nodigen om zwerfhonden te gaan aaien zo zegt hij. Disney heeft nog geen verdere verklaringen afgelegd.

Bron: OC Register

Toch weer twijfels over stoppen met Pirates

Film-studio's houden van sequels. Altijd vinden ze een goed excuus om een nieuw deel te beginnen en kun je ervan uitgaan dat men gaat twijfelen als ze zien dat de box office rendementen dalen of worden uitgeschakeld wanneer de studio's zich dan terug trekken, maar soms wordt het een succes en beginnen te dromen van een Trilogie.

Voor welke reden dan ook, drie is een mooi rond getal voor een film. Na drie een algemeen vindt de franchise levensgevaar voor een onbeperkt aantal redenen publiek vermoeidheid, elke keer weer reizen, en begrotingen. Acteurs worden moe van het spelen dezelfde karakters, enz.. Maar gelukkig zijn er ook uitzonderingen en dan gaat een film franchise van start en wij krijgen dan een hele keten van films.

Harry Potter films zijn zeer succesvol, en Narnia is dit ook en verwacht al een volgende deel. En nu lijkt het alsof ze Johnny Depp willen toevoegen aan deze reeks. Pirates of the Caribbean acteur Johnny Depp was zeer nadrukkelijk over zijn character zo zegt hij "Jack Sparrow is een van plan om hoge ogen te gooien in een diepe, duistere depressie afscheid van hem ... Misschien of toch weer niet... voor 'Pirates 4, 5 en 6." Hadden ze zeer goede scripts, dus waarom niet?

Ik bedoel, op een bepaald punt, de waanzin moet stoppen, maar voor het moment, zegt Johnny Depp ik kan niet zeggen dat hij nog genoeg gedaan heeft. " Als de Pirates Sequel inderdaad weer oplaaid doet Keira Knightley niet meer mee en zal Orlando Bloom in het vierde deel gaan sterven. Wel is bekend dat de Disney Baas graag ziet dat de films nog even door gaan, het vierde deel moet naar verwachting in 2011 in de bioscoop te zien zijn.

Naast Pirates zal Johnny Depp ook rollen gaan spelen in Mad Hatter en The Lone Ranger.

Bron: Cinematical

Characters BOLT bij Amerikaans event aanwezig

Volgens de bron van Mousy.be waren er nieuwe Disney Characters te bewonderen tijdens een event in Amerika het gaat hier om de nieuwe characters van de Disney film BOLT volgens Mousy zal het kunnen zijn dat deze characters ook gaan zien in de Disney Parken.

Wij van Disneyinparis zijn zelf van mening dat dit voor Amerika wel zal kunnen kloppen! maar voor Disneyland Resort Paris, zal dit denken we dat dit niet het geval zal zijn want die houden het liever iets langer uit met oude characters.

Alleen als de film net uit is kan het zijn dat ze net als Ratatouille te zien zijn in het Walt Disney Studios Park en daarna langzaam weer uitbeeld verdwijnen.

Bron: Mousy.be

Ook opknapbeurt voor The Sword In The Stone...

Meer bouwwerkzaamheden zijn te melden in Disneyland Resort Paris, eerder kon je hier lezen dat Autotopia een opknapbeurt had gekregen. Maar daar blijft het niet bij want nu is het de beurt aan "The Sword In The Stone Stage" waar eerder dit jaar de Sleeping Beauty happening plaats vondt, was "Sleeping Beauty" te zwaar ofzo? het is niet bekend hoelang de werkzaamheden gaan duren.

Zodra weer hier meer over weten melden we dit gelijk op Disneyinparis.

Bron: Photomagiques

In Disneyland Resort Paris is het nu al kerst

in Disneyland Resort Paris wordt nu al kerst gevierd! althans dit laten de foto's zien van Photos Magiques hier op is te zien dat er allerlei souvenirs voor de kerst nu al te koop zijn! zoals knuffels, leuke snowglobes, puzzels, en andere leuke hebbedingetjes!

Bij de kerst afdeling van de Walt Disney Studios Store loopt verder nog een zeer leuke aanbieding. Althans voor de mensen die genoeg geld kunnen uitgeven voor een leuk kerst cadeau voor hun kind, die in de personage kan veranderen als echte "Disney Princess"

Want namelijk in deze zelfde Walt Disney Studios Store is een kerst jurk van "Belle" te koop, alleen de koper van deze jurk zal toch diep in de buidel moeten tasten om in het bezit te komen van deze jurk want hij kost namelijk 189, euro.

Bron: Jaivy.web-log/Photosmagiques