zaterdag 17 januari 2009

High-School Musical 3 vanaf 4 april 2009

In 2008 kon je hier op Disneyinparis, het gerucht al lezen dat High-School Musical 3 in 2009 zijn opwachting ging maken lees: hier in het Walt Disney Studios Park. Inmiddels zijn op 16 januari 2009, de audities geweest voor deze show voor de nieuwe High-School Musical personages.

Het forum van: Disney Central Plaza komt met de berichtgeving dat je deze vernieuwde High-School Musical show kunt gaan zien vanaf 4 april 2009. Nu heeft het Walt Disney Studios al ruim een jaar sinds de Disney Cinema Parade, geen eigen parade meer dus wordt het hoog tijd voor wat verandering met High-School Musical 3.

Bron: Disney Central Plaza

Nieuwe Bolt souvenirs in Disney Village

In de Disney Store van Disney Village, in Disneyland Resort Paris zijn er wederom nieuwe souvenirs te verkrijgen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van? een echte plucé-knuffel van Bolt en andere leuke dingen die met deze grappige nieuwe Disney vriend te maken hebben.

Bron: Disneyinparis/fanmail

Nieuw effect voor Phantom Manor

Een franse bezoeker die in Disneyland Resort Paris rondliep, heeft volgens eigen zeggen een nieuw effect gezien in de attractie van Phantom Manor op Booth Hill. De bezoeker zag namelijk in het bovenste raam van de Manor een verschijning komen.

Dit geldt ook voor het raam links en rechtsonder. Als bewijs heeft de bezoeker dit gefilmd en inderdaad het lijkt of de heer des huises Mr. Ravenswood er rond spookt of zijn het toch... de schimmen van de attractie karretjes?



Bron: Magic Forum, Youtube

Disney's Tarzan II op Net 5

Vanavond kun je bij Net 5 gaan kijken naar de Tv-premiere van Disney's Tarzan II. Disney's Tarzan II is (eigenlijk) de voorloper van de echte Disney film Tarzan.

In Tarzan II moet de kleine Tarzan nog van alles leren om te overleven in de Jungle. Je kunt deze film gaan bekijken om 18:15uur op de TV-zender van Net 5.

Bron: Net 5