maandag 15 september 2008

Ongelukje voor de Once Upon A Dream Parade!

Disneyland Resort Paris heeft vandaag een ongeluk gehad met de Parade floats van Disney's Once Upon A Dream Parade, al is het wel een (klein) ongelukje voor de personages van Beauty & the Beast en ook Snow white was het even schrikken! toen er plots een stuk draaiplateau van Beauty & the Beast afbrak nadat beide floats tegen de stoep rand aan kwamen.

Ook de brug van Snow White brak door midden, de personages zijn er gelukkig wel goed vanaf gekomen, dit is overigens niet de eerste keer in deze parade dat er iets breekt want vorig jaar (2007) brak ook een boven stuk van de Big Ben af waar Peter Pan op stond samen met zijn Wendy.

Bron: Yago's DLRP

Disney's line-up Stars 'N Cars bekend gemaakt!

De line up voor Disney's Stars 'N Stars is bekend de line-up is als volgt:

Toy Story, Star Wars, Snow White, The Little Mermaid, Mulan, Monsters Inc. Mary Poppins, Lilo and Stitch, Aladdin, Mickey, Minnie, Goofy, ...

Hergebruikte en omgebouwde wagens in de Parade:

Pirates of the Caribbean (eerst The Muppets) Finding Nemo (eerst Playhouse Disney) Cruella Devil (eerst Disney Villains) Chip and Dale wagen (gebruikt voor Toon Circus)

Bron: WDSfans

Nieuwe PR Manager voor de Disney Stores!

James Ward wordt ingehuurd als de nieuwe PR Manager voor de Europese Disney Store keten. In deze nieuw baan zal James Ward verantwoordelijk zijn voor de PR van de Disney Stores in o.a. Frankrijk, Spanje, Italiƫ, Portugal en Engeland die al 56 Disney Stores bezit.

James Ward komt werken bij Disney nadat hij voor ook o.a. werkte voor Manning Selvage & Lee keten in de voedsel en dranken afdeling.

Daarnaast heeft was nog met hoge namen betrokken o.a. met JCPR, NMEC, Arcadia Group en Golin/Harris. Naast de PR manager van de europese Disney Stores zal James Ward ook verantwoordelijk zijn voor de website disneystore.co.uk

Bron: BlueskyDisneyMickey's Magical Party! posters bevestigen feest!


Ja, ja, je ziet het goed! het feestje Mickey's Magical Party is een feit! dankzij DLRPfans kunnen we jullie de poster laten zien voor 2009! (let op! dit is een officeel persbericht) het feest gaat door vanaf 7 april 2009.
Bron: DLRPfans.be