woensdag 13 augustus 2008

Maak je eigen koffie in 3 makkelijke stappen!

Café Cafe's, de nieuwe stand van Nescafe koffie in Walt Disney Studios Park, is nu geopend. Zodra de geur van koffie heeft u in, wordt u uitgenodigd voor het personaliseren van je kop, in drie stappen…

We zijn van plan om iets meer interessante koppen koffie te schenken in de parken voor enige tijd, aangezien de Coffee Grinder in Main Street, Verenigde Staten en anderen begonnen met het aanbieden van een uitspuiten van crème op de top van je kop.

Liever een lange weg van de creaties van een normale stad coffee shop, zeker, maar de nieuwe Café Cafés lijkt te nemen dat opnieuw een stap dichter…

Begin van het menu voor deze nieuwe semi-vallen eatery in de hoek van Production Courtyard is de optie 'Personnalisez votre cafe en 3 étapes " of als de vertaling in het Nederlands minder mooi zegt:" Maak je eigen koffie in 3 stappen ".

Bron: DLRPtoday

Nieuwe DVD & boek voor Disneyland!

Het is het moment waar de ultieme fan op heeft gewacht! Disneyland Resort Paris heeft een nieuw souvenir boek en DVD uitgebracht. Dit nieuwe souvenir kun je nu vinden in de schappen van de vele Disneyland Resort Paris boetiekjes, een ander veelbelovende 'Magisch Avontuur "…

Ten eerste is de nieuwe souvenir DVD, getiteld "Une Aventure Magique" een cover mix van 2003 en 2008 met Mickey en Minnie voor de Tower of Terror in hun grand opening kostuums, met Tower of Terror en de Le Château de la Belle au Bois Dormant uit 2003.

Met een give-away betrekking tot de inhoud, ook geeft de sticker aan de onderkant een aankondiging van exclusieve bonus matriaal voor The Hollywood Tower Hotel, Stitch Live! en Toon Studio.

Die zou leiden voor cynische Disney fans om aan te nemen dat het gaat om een zeer gewaardeerde nieuwe, (bijgewerkte DVD) met een zelfde film (met een jongen zijn camera verliest) kortom een "magisch avontuur" met een paar extra videoclips toegevoegd.

De DVD & het boek kosten € 19,90. Disney-fans zullen de DVD hoe dan ook kopen. Het nieuwe souvenir boek is weer grotendeels vergelijkbaar met de vorige editie, met een soortgelijke bijgewerkte dekking en een paar extra pagina's van de nieuwe attracties.

Bron: DLRPtoday

Vanessa Anne Hudgens voor de rechter?

Zangeres/actrice Vanessa Hudgens van de film High School Musical moet voor de rechter verschijnen. Ze wordt aangeklaagd door een producer die zegt dat ze onder haar contract wil uitkomen waarin staat dat hij een deel van haar verdiensten krijgt nadat hij geholpen zou hebben van Vanessa een ster te maken.

In de aanklacht die afgelopen maandag in Los Angeles werd ingediend staat dat producer Johnny Vieira de 19 jaar oude artiest en haar vader/manager Greg Hudgens contract breuk en fraude hebben gepleegd.

En dat hij daar door $27 miljoen schade heeft geleden. Ook wordt in de aanklacht de naam van Vanessa’s platen maatschappij genoemd het Hollywood Records label, waar de Walt Disney Company eigenaar van is.

Bron: Magic forum

Flyer uitgebracht voor de bands van DLRP?

In Disneyland Resort Paris is er vanaf nu extra muziek in de beide Disney Parken te beluisteren.

Het entertainment vindt plaats in de verschillende landen of en stands van de Disney Parken en zorgen nu dus voor een aangename sfeer in de parken.

Veel bezoeker liepen dit extra entertainment vaak mis want er was geen foldertje beschikbaar waar de aanvangstijden op stonden en ook was het nergens te lezen bij het podium of te vinden in de landen of stands wanneer dit zal plaats vinden,
dit hoeft nu dus niet meer.

Disneyland Resort Paris heeft onlangs een soort flyer uitgegeven waar nu alle bands op te vinden zijn met de aanvangtijden.

Er staat ook bij hoe lang elke band duurt. Het foldertje is verkrijgbaar in het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park en de Disney hotels.

Op de flyer kun je nu nieuwe logo's vinden, die voor elke band nu zijn gemaakt en er zijn ook nieuwe foto's te vinden van deze entertainment bands.

Disneyland Resort Paris heeft al veel verschillende muziekgroepen De fanfare voor het kasteel van Sleeping Beauty tot de swingende Afrikaanse tam tam die je kunt bezoeken in Adventureland.


Bron: Jaivy-weblog
Foto: Magic forum

Disneyland heet 200 miljoenste bezoeker welkom!

Disneyland Resort Paris heeft gisteren haar 200 miljoenste bezoeker verwelkomd.

De familie Yernaux, uit Zuid-Frankrijk, arriveerde zo rond 11.00 uur bij de ingang van het Disney Resort.
Vader, moeder en hun twee kinderen werden opgewacht door Mickey & Minnie en de directeur van het themapark.

De familie bracht de dag kosteloos door in het themapark en mocht ook nog gratis de nacht doorbrengen in één van de Disney-hotels naar eigen keuze.

Bron: Novum
Foto: Magic forum