woensdag 13 augustus 2008

Nieuwe DVD & boek voor Disneyland!

Het is het moment waar de ultieme fan op heeft gewacht! Disneyland Resort Paris heeft een nieuw souvenir boek en DVD uitgebracht. Dit nieuwe souvenir kun je nu vinden in de schappen van de vele Disneyland Resort Paris boetiekjes, een ander veelbelovende 'Magisch Avontuur "…

Ten eerste is de nieuwe souvenir DVD, getiteld "Une Aventure Magique" een cover mix van 2003 en 2008 met Mickey en Minnie voor de Tower of Terror in hun grand opening kostuums, met Tower of Terror en de Le Château de la Belle au Bois Dormant uit 2003.

Met een give-away betrekking tot de inhoud, ook geeft de sticker aan de onderkant een aankondiging van exclusieve bonus matriaal voor The Hollywood Tower Hotel, Stitch Live! en Toon Studio.

Die zou leiden voor cynische Disney fans om aan te nemen dat het gaat om een zeer gewaardeerde nieuwe, (bijgewerkte DVD) met een zelfde film (met een jongen zijn camera verliest) kortom een "magisch avontuur" met een paar extra videoclips toegevoegd.

De DVD & het boek kosten € 19,90. Disney-fans zullen de DVD hoe dan ook kopen. Het nieuwe souvenir boek is weer grotendeels vergelijkbaar met de vorige editie, met een soortgelijke bijgewerkte dekking en een paar extra pagina's van de nieuwe attracties.

Bron: DLRPtoday