donderdag 7 augustus 2008

Het feestje nadert bijna zijn hoogtepunt!

Het is bijna zover de 15e verjaardag zit er bijna op! (al weten we allemaal dat Disneyland dit jaar 16 jaar is geworden) liggen de zakdoekjes al klaar, (2007) bracht ons veel vermaak en veel nieuwe attracties zoals "Cars Race Rally" & "Crush Rollercoaster" en niet te vergeten "Toon Studio" in het Walt Disney Studios Park.

In (2008) kwamen er weer een paar verrassingen zoals High-school Musical en Tower Of Terror met een compleet nieuwe Hollywood scene. In 2009 komen er nog een paar verrassingen om uit te pakken ....??

Maar hoe het ook is de taart is een keer op! want de nieuwe brochures voor 2009 liggen alweer in de schappen, waar voor als nog wordt er niets gezegd over de (mogelijke) "Mickey's Magical Party" het feest duurt nog volgens de brochures nog tot 7 april 2009! en dus niet de eerdere gestelde 31 maart 2009 daarna is het afwachten wat er nog komt...?

Bron: Disneyinparis news team

Zandkastelen & Disney blijven nog staan?

De zandsculpturen van het European Sand Sculptures Festival in Noordwijk zijn wegens grote belangstelling een week langer te zien. De zandfiguren die allemaal in het teken staan van Walt Disney zijn tot en met 17 augustus op de Koningin Wilhelmina Boulevard te bewonderen, dit heeft een woordvoerder van de gemeente vandaag bekend gemaakt.

De zogenoemde carvers maakten sinds 13 juli acht zandsculpturen van 4,5 meter hoog. De verschillende zandfiguren uit Disney films zijn gemaakt door acht teams uit verschillende met o.a. Rusland, Nederland en Spanje.

Het besluit om de figuren nog niet af te breken, hangt samen met het Rijnsburgs Bloemencorso. De praalwagens uit Rijnsburg komen op de boulevard in Noordwijk te staan.
Zo kunnen mensen naast de bloemen ook nog de zandsculpturen bekijken.

De 63e editie van het corso is die zondag ook op televisie te volgen.

Bron: Magicforum