maandag 23 februari 2009

Mainstreet boutiques opgefleurd

Met de lente al in het achterhoofd heeft Disneyland Resort Paris, alle boutiques die Mainstreet USA rijk is. Opgefleurt met alles wat met maar met de lente te maken heeft.

Elk etalage heeft zijn eigen unieke thema, voor als nog zijn de etalages nog niet bekleedt voor het nieuwe evenement Mickey's Magical Party. We houden jullie wederom op de hoogte.

Bron: Disney Actu

Tarzan gaat nog even door

Tarzan is bij langer na niet uitgeslingerd, eerder deze maand kon je lezen dat Tarzan 31 maart 2009, zijn laatste voorstelling zal gaan geven. Inmiddels heeft Joop van de Ende Theater Produkties bekend gemaakt.

Dat Tarzan nog tot 24 mei 2009, te zien zal zijn in het Fortis Circus Theater in Scheveningen. Chantal Jansen zou na verwachting gewoon de rol van Jane opzich nemen, nu ze is hersteld van haar zwangerschap.

Bronnen: Musicals.nl nieuwsbrief, Disney Nieuws

MouseMagic komt eraan


MouseMagic! is weer een stapje dichterbij! vandaag heb ik van mijn site partner de nieuwe layout voor het blog gezien en die ziet er veel belovend uit! De bedoeling is nog steeds om een tweetalige site te realiseren in het Nederlands en Engels, maar voorlopig alleen even in het Nederlands want mijn site partner heeft het ook druk met andere dingen.


De verwachting is om eerst het blog te lanceren dit zal na verwachting eind volgende week zijn. De site echter duurt nog 42 dagen (even ruim gehouden). Hier zie je alvast een klein voorbeeld van het nieuwe blog en straks site.


Voor onze linkpartners komt er een aparte link naar de nieuwe Mousemagic site of als je het zelf wilt veranderen mag dit natuurlijk ook.

Het Disneyinparis/MouseMagic! team

Simon & Robert

Nieuwe lantaarns voor Central Plaza

In Disneyland Resort Paris zijn nieuwe lantaarnpalen gespot rondom om het nieuwe podium van Central Plaza, deze zijn groen met een bol bovenop aan de paal zit een sierlijk symbool vast.


Verder zijn ze het nieuwe podium aan het afzetten met gespannen netten en pionnen, voor dit podium staan nog steeds de fleurige hekken voor Mickey's Magical Party.


Bron: Newsdlrp