dinsdag 14 oktober 2008

Doe een wens met The Little Einsteins op DVD

Vier het gelukkigste seizoen van allemaal met The Little Einsteins als ze beginnen aan een gloednieuw avontuur met een goedgevulde kerstfilm The Little Einsteins: The Christmas Wish, die uit zal gaan komen op Disney DVD 14 oktober 2008. (in amerika) Deze laatste serie Kertsfeest avonturen van The Little Einsteins staat garant voor leuke winter wonderland avonturen over de hele wereld.

Van de Himalaya, IJsland, tot Zwitserland zijn Leo, Annie, Juni en Quincy op jacht naar de perfecte kerst en ze hebben jouw hulp nodig! Kom langs als de bende cadeautjes, afmoet leveren en een baby rendier moet herenigen met zijn moeder en moeten helpen bij een speciale ballet uitvoering voor een stuk genaamd de speelgoed prins. Het is wederom een leuke kerstfilm voor de kleintjes onder ons
en hun gezin.

Of deze datum ook gaat gelden voor de Nederlandse release is nog onduidelijk!

Bron Mickeynews

De kerstverlichting is al aangebracht op het kasteel

Eerder vandaag hadden we het hierbij Disneyinparis al over de voorbereidingen voor het komende kerst seizoen, nu kunnen we melden dat inmiddels op "Sleeping Beauty Castle" de kerstverlichting spiralen alweer om de torens heeft zitten, maar niet alleen "Sleeping Beauty Castle" heeft al de kerstsfeer? maar ook de grootste Disney Store "Emporium" is al helemaal versiert dit samen met een aantal andere winkels die de etalages al langzaam verruilen voor de gezelligste tijd van het jaar!


Bron: Photomaqiques

De constructiehekken voor de kerst staan er alweer

Disneyland Resort Paris, heeft het Halloween seizoen nog niet gehad? of er staan al weer constructiehekken in Fantasyland en Frontierland. In Fantasyland zijn ze al weer bezig met "Belle's Christmas Village" en in Frontierland wordt in het theater waar eerst Tarzan te zien was, wordt alweer omgetoverd in "Mickey's Winter Wonderland" die alweer een aantal jaren te zien is. Ook wordt er al ruim twee weken in Nederland reclame gemaakt voor het komende kerst seizoen voor 2008.

Bron: Photomagiques/News report

Mickey in nieuw jasje voor Mickey‘s Magical Party!

Gerucht:
Vandaag kregen wij van Disneyinparis een e-mail van een fan van onze site, die volgens bronnen heeft gehoord? dat Mickey straks voor zijn 80ste verjaardag tijdens “Mickey´s Magical Party!" wederom een nieuw jasje zal gaan dragen, aldus deze fan: Mickey zal (waarschijnlijk) hetzelfde kostuum krijgen die werdt gebruikt tijdens de 50ste verjaardag van Disneyland California, of dit echt zo is moeten we afwachten? maar het zal wel zeer feestelijk aankleden. Zodra we hier meer over weten? hoor je dit gelijk op Disneyinparis.

Heb je zelf ook nieuws voor ons mail het dan naar Disneyinparis@gmail.com en wij plaatsen het op deze site (liefst wel een bron er bij vermelden als dit mogelijk is)

Foto: Mouseplanet

Mickey's Magical Party! eerste decoraties al bekend

Ook al is het nog steeds Halloween! in Disneyland Resort Paris en nadert de 15e verjaardag al bijna zijn einde. Toch zijn ze nu al begonnen met de voorbereiding voor 28 maart 2009 a.s. Want dan beginnen de festiviteiten rondom de 80ste verjaardag van Mickey Mouse, dus is het tijd voor "Mickey's Magical Party!"
er waren al logo's opgedoken op het internet en nu ook de eerste foto hoe de lantaarnpalen er in maart 2009 uit gaan zien! dus dat beloofd nog heel wat.

Bron: Yago's DLRP
Foto: Retlaw, Yago's DLRP