zondag 25 januari 2009

Backstage brand in Phantom Manor

Er is een brand in geweest in Phantom Manor. De brandweer die snel ter plekke was stormde van buiten naar binnen. Het vuur werdt veroorzaakt door een elektrische stroomstoring, het speelde zich gelukkig af in de backstage ruimte en niet in de openbare ruimte.

Op dit moment is Phantom Manor voor een bepaalde tijd gesloten, en is het wellicht niet klaar voor de pin-show die er gehouden zal worden voor Disney Pins. Deze meeting zal wellicht ergens anders worden gehouden.

Zodra wij hier meer over kunnen vertellen hoor je dit gelijk!


Bron: Dizpins

Het kasteel krijgt een opknapbeurt

op 7 maart 2009 a.s. loopt de 15e verjaardag ten einde en zullen de gouden ornamenten er af gehaald worden na twee jaar te hebben geschitterd op het kasteel. En dat wordt ook wel tijd want het kasteel heeft er wel een beetje haar glans door verloren.

Daarom zal het kasteel nog net even net voor Mickey's Magical Party een opknapbeurt krijgen, dit is geen grote beurt of zo? maar moet je gaan denken aan een nieuw likje verf. De werkzaamheden voor Mickey's Magical Party en de andere werkzaamheden in het Disneyland Park verlopen op schema.

Bron: Disneyinparis/fanmail