zondag 14 december 2008

High-School Musical nu al te bestellen

Bij bol.com kun je nu al het nieuwe cast album van "High-School Musical de Musical bij jou in de buurt!" bestellen. De Musical is vanaf 10 januari 2009 te zien in alle Nederlandse theaters, overigens kun je ook al gedeeltelijk naar de tracks luisteren op de site.

Ik had zelf er een beetje meer van verwacht? na wat ik gehoord heb is die niet zo spectaculair! als de Disney film versie.
Maar dat moet je zelf natuurlijk gaan beluisteren en zien natuurlijk!

Bron: bol.com

TV zender Jetix komt met The Replacements

Vanaf maandag 22 december komt tv-zender Jetix wederom met een nieuwe Disney serie genaamd "The Replacements" naar het Nederlands vertaald: "De vervangers" na Kim Possible, Tarzan, Fillmore, Lilo en Stitch, Recess, Timon en Pumba, Hannah Montana, Phineas & Ferb.

Hoopt Jetix meer kijkcijfers te scoren, eerder werdt al bekend dat het namelijk niet zo goed gaat met de tv-zender. Want Nickelodeon en Net 5 zijn grote concurrenten aan het worden voor de zender.

Bron: Jetix

Happy Birthday Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens (High-School Musical) vierde gisteren haar 20e verjaardag. Ze vierde haar verjaardag samen met haar nieuwe High-School Musical set-vriend Zac Efron. Aldus dit melden verschillende getuigen.

Later reed Zac met zijn Vanessa naar het restaurant "Stanley's" in Los Angeles. Ongeveer 2 uur later verlieten de twee het restaurant, om weer naar huis te gaan om daar de verjaardag van Vanessa nog eens dunnetjes over te doen met familie en vrienden, ook kreeg Vanessa van haar ouders een splinter nieuwe auto.

Bron: Sweethudgens