maandag 24 november 2008

Doek valt op 31 maart 2009 voor Tarzan

Tarzan is 31 maart voor het laatst te zien in het "Fortis Circus Theater in Scheveningen" Na ruim 1,5 jaar valt toch echt het doek voor deze spectaculare musical! de musical ontving al eerder in 2008 de ANWB publieksprijs. Dit 1,5 jaar zijn er al 1.400.000 mensen die de musical hebben bezocht.

Eerder al moest "Chantal Jansen" de musical verlaten wegens haar zwangerschap, haar rol werdt toen overgenomen door: "Bente van den Brand" Niet alleen de musical was favoriet! maar ook het album haalde de platina status en versloeg hier mee "The Lion King" Tarzan zal vervangen worden door "Mary Poppins"

Bron: 't is een Disney blog

Bezoek Disney en meer nu al online

Google is van plan om een bestand van "Life Magazine" online te zetten het is wel een grote onderneming om deze foto site online te krijgen, maar wanneer je nu al op Disney zult gaan zoeken krijg je een hoop informatie van Disney.

Verder zijn er complete afbeeldingen te zien (meestal in wallpaper formaat) met o.a. beelden uit 1955 toen het eerste Disney park zijn deuren openende voor het publiek en Walt Disney aan de werktafel.

Bron: D-log