dinsdag 30 september 2008

Mickey als straat kunstwerk op Mainstreet U.S.A

Het warme asfalt dreigt te consumeren als waterelement zoals op een groot doek als vrijheidsbeneming hosts met druppelende mops in hand uit dart side-to-zijde en van boven naar beneden, omdat ze dit snel doen verschijnt een lachend beeld van Mickey Mouse op de Main Street, USA in het Magic Kingdom Park. Het doet denken aan het dweilen Dueling-scene in Fantasia, omdat zij splash vloeistof uit schijnbaar eindeloze emmers water op de straat wordt gebruikt.

Benieuwde bezoekers verzamelen zich steeds meer rond het kunstwerk. De Mickey Mouse de gevel wordt groter en meer herkenbaar. Een opgewonden kind zegt, "Mam, maak een foto," een lachende moeder, haalt al haar camera uit haar tas. Naarmate er meer kinderen verzamelen, de kunstenaars uitnodigen om hen te helpen met het aanvullen in Mickey's oren, en het meesterwerk is voltooid.




Bron: Walt Disney World castmember news

Eerste foto's van Tim Burton's Alice in Wonderland

Disneyinparis kan hier de eerste foto's laten zien van Alice van Tim Burton's remake van de klassieke roman / Disney film. "Alice in Wonderland" De mensen van INF Daily hebben enkele foto's geplaatst van Mia Wasikowska in deze glansrijke titel rol...







Bron: Inf Daily

Vernieuwd logo voor de attractie AutoTopia

Eerder gaven wij op Disneyinparis al aan dat de nieuwe sponsors bekend waren, waaronder ook de sponsor van Ford. Nu in Discoveryland is dat ook te zien bij de attractie van AutopTopia in Disneyland Resort Paris, want deze heeft een nieuw logo in de nok van de attractie gekregen.

Bron: Yago's DLRP

Expedition Everest Challenge een groot succes

Eerder op Disneyinparis kon je al lezen over deze Everest Challenge deze is de eerste stedelijke adventure race tussen de Disney's Endurance Series. Het nachtelijke evenement, dat plaatsvond op (28 september) bij Disney's Animal Kingdom Park, was uitgerust met teams van twee of personen die op een 5K lopen door het themapark, dan is de overgang naar een leuke hindernisbaan en werk af met een straatveger jacht dat vereiste een "paspoort" het creƫren van de ultieme test van de fysieke uithoudingsvermogen tevens intellectuele uithoudingsvermogen samen met een traditionele dosis van Disney fun.

Bron WDWnews