woensdag 10 december 2008

Get ready voor High-School Musical in 2009

Vanaf 10 januari 2009 wordt de favoriete filmreeks van High-School Musical tot leven gebracht en is in het theaters te zien door heel Nederland. Het verhaal gaat gaat over twee scholieren: Troy, de populaire sterspeler van het "East High" basketbalteam en Gabriëlla,
een verlegen studiebol die nieuw is op school.

Samen met hun "Wild Cats" vrienden komen ze erachter dat ze een verborgen passie voor zingen delen en worden snel verliefd op elkaar. Als ze samen auditie doen voor de hoofdrol in de schoolmusical, zet dit de school East High op z'n kop....De musical is in het Nederlands en de populaire liedjes zullen in het Engels gezongen worden.

Als je overigens nu al kaarten reserveert maak je kans op het Cast Album van deze Musical

Bron: Musicals.nl

Mickey's Magical Party begint op 4 april 2009

Onze Partnersite: Yago's Disney Nieuws, meldt deze week op zijn "Disney Newsblog" dat "Mickey's Magical Party" niet op 3 april begint, maar juist een dag later op 4 april 2009! Dit staat vermeld in de brochure voor de mensen die een jaarkaart bezitten (waarschijnlijk) is één van de twee uitnodigingen een drukfout geweest.

Want op onze uitnodiging stond namelijk 3 april één ding is wel zeker! dat het feest begint op 3 april of 4 april van 2009.

Bron: Disneyinparis, Yago's Disney Nieuws

Disneyland CD vliegt over de digitale toonbank

De CD "Best Of Disneyland Resort Paris", doet het goed op internet want bij Amazon.com vliegt de CD over de digitale toonbank. Dit kun je mede zien aan "liefhebbers van deze CD bestellen ook" Deze CD is ook te verkrijgen bij Bol.com daar doet de CD het helaas wat minder goed,
want daar staat die niet tussen de best verkopende artikelen.

Daar zijn er nog maar een aantal exemplaren van verkocht, (overigens moet je nog wel steeds 2-3 weken) wachten op de CD!
Een vriendin van mij heeft deze CD ook in bestelling! en als alles goed gaat...? krijg ik 'm volgende week op mijn verjaardag.


Bron: Amazon, Bol.com en Google.

Korte film van Cars in de bioscoop te zien.

Dankzij de websites van: Comingsoon.net en Yago's Disney Nieuws kunnen we nu alvast eraan wennen dat er een Cars II in aantocht is.

Deze korte film wordt in Amerikaanse bioscopen vertoond voor de Disney film Bolt. Het is een kleine preview van ongeveer 6 min.



Bronnen: Comingsoon.net, Yago's Disney nieuws, en Youtube