maandag 12 januari 2009

Wall-E wint bij de Golden Globes

Wall-E won de "Best Animated Feature" op de Golden Globes gisteravond, en persoonlijk vinden wij dit van Disneyinparis, een welverdiende prijs voor Andrew Stanton en iedereen die werkzaam is bij Pixar Animation Studios.

Bron: Disney & More

Veel Disney sterren tijdens de Golden Globes

Er waren zondagavond, tijdens de Oscar uitreikingen veel Disney Sterren aanwezig zoals: "The Jonas Brothers, Miley Cyrus, Jessy McCartney, Zac Afron en zijn vriendin Vannessa Hudgens.

Hieronder zie je één van de video's van deze Disney Sterren.



Bronnen: Disneyinparis/fanmail, Youtube

Nederlandse stem Winnie the Pooh overleden

Vandaag is Kick Stokhuyzen, overleden op 7 oktober 1930 geboren in Surabaya in Nederlands-Indië, presenteerde voor de NCRV eerst de snel populaire studentenquiz Tweekamp. Na Tweekamp leidde hij programma's als Herkent u deze melodie? en herkent u deze tijd?

Zijn grootste populariteit vergaarde hij echter met het televisieprogramma Ja Natuurlijk, een natuurquiz. Het programma over dieren en planten trok maandelijks 3,5 miljoen kijkers en kreeg een gemiddelde waardering van 8,2. Hij was tevens de Nederlandse stem van Winnie De Pooh.

Bron: Disneyinparis/fanmail

Shanghai Disneyland

Eigenlijk is dit niet echt toepasselijk voor deze site, maar de onderhandelingen gaan de goede kant uit. Disneyland Shanghai zal naar verwachting kunnen worden gebouwd in 2013.

Dit heeft Disney gezegd de chinese regering is toch nog overgehaald, de verwachting is dat het park tussen 2014/2015 zijn deuren zal kunnen gaan openen. Voor als nog is er niet echt een deal gesloten, maar het nieuwe Disneyland is weer een stapje dichterbij de realiteit.

Lees hier het artikel: L.A Times

Bron: Disney & More