zaterdag 8 november 2008

Het is weer kerst in Disneyland Resort Paris

Eindelijk is het dan zover het leukste seizoen van het jaar gaat van start vandaag in Disneyland Resort Paris, namelijk? kerst. Laat je verrassen door witte sneeuwvlokken op Mainstreet die ieder uur worden los gelaten, ga op de foto met Goofy in zijn arreslee en breng een bezoek aan "Belle's Christmas Village" waar dagelijks weer het toneelstukje te zien is van Belle en het Beest. Ook "Mickey's Winter "Wonderland, is weer van de partij! geniet van een winter verhaal samen met je favoriete Disney Characters of breng een bezoek aan de werkplaats van de kerstman en zijn helpers en ontmoet de kerstman in eigen persoon.

Ook is er dit jaar in het Disneyland Hotel een nieuw evenement "Mickey's Magical Christmas Dinner" waar je kunt genieten van een heerlijk kerstdiner samen met Mickey Mouse. Ook is het sinds 2 jaar kerst in de Walt Disney Studios het is wel niet zo groot schalig maar Toch? geniet van de versiering en de leuke souvenirs winkels in de studio en nog veel meer Disney En vergeet natuurlijk niet de dagelijkse kerstboom ceremonie waar een meter hoge kerstboom in de avond al zijn magische lichtjes laat vonkelen in het Disneyland Park.

Bron: Disneyinparis

Economische problemen treffen ook Walt Disney

De economische problemen treffen ook Walt Disney. Het Amerikaanse entertainmentconcern heeft in het derde kwartaal zijn nettowinst met 13 procent zien dalen tot 760 miljoen dollar. Dat maakte het bedrijf afgelopen donderdag bekend. Walt Disney had last van een flink ingezakte advertentiemarkt, die de resultaten van zijn televisiestations drukte.

Ook kampt het bedrijf met dalende bezoekersaantallen en hogere kosten voor arbeidswerkzaamheden en natuurlijk de benzine naar de themaparken.
De winst marge is lager dan eerst gedacht door het persbureau Reuters gepolste analisten eerst verwachte. De stijging van 8,93 miljard tot 9,45 miljard dollar haalde wel de gemiddelde verwachting volgens de markt.

Bron: Telegraaf

Net uit op DVD en Blu-ray en nu al te zien op Net 5

Vandaag is er iets heel unieks! op Net 5 te zien namelijk? de allernieuwste animatie film "TinkerBell" die nog maar net een paar dagen uit is op DVD & Blu-ray kun je vandaag al zien op deze zender om 18:00 uur tot ongeveer 19:40uur dus lekker voor de buis en geniet met de hele familie van de beroemdste Disney fee ooit!

Bron: Net 5