zaterdag 27 december 2008

Mogelijk geen derde deel voor Narnia

Disney komt (mogelijk) niet met een derde Narnia-film, The Voyage of the Dawn Treader. De reden hiervoor is het hoge budget voor deze film. Want het tweede deel van Narnia "Prince Caspian" had al een kosten plaatje van $200 miljoen.

Deze lente wilden ze beginnen met het derde deel maar regisseur Michael Apted ziet hier toch van af. Walden Media, die momenteel een deal heeft gesloten met 20th Fox, hoopt als nog in samenwerking met de deal-studio toch nog het derde deel te realiseren voor de release in 2010.

Bron: Hollywood.blog.nl

Avro gaat op zoek naar Mary Poppins

De AVRO is met het programma op zoek naar... al meerdere keren op zoek gegaan naar Musicaltalent. In 2009 komt de AVRO wederom met een nieuwe zoektocht. De AVRO gaat op zoek naar Mary Poppins. Mary Poppins werdt bekend als Musical film in 1964 gespeeld door: Jullie Andrews.

Voorgangers Evita en Joseph gingen al voor. Nu is het tijd voor de Musical, deze Disney Musical wordt wederom uitgebracht
door: "Joop van den Ende Theater Produkties" Dus heb je altijd al in een Musical willen spelen? Grijp dan nu je kans en schrijf je hier in voor: "Op zoek naar Mary Poppins".

Bronnen: Avro, Musicals.nl

Nieuwe Photo Stand voor Captain Jack

Het character van Captain Jack Sparrow zal op verschillende tijden verschijnen in de "Blue Lagoon" in het Disneyland Park in Disneyland Resort Paris.

Captain Jack heeft bij de ingang van het restaurant een nieuwe Photo Stand. Dit Houdt wel in dat Captain Jack niet meer bij de attractie te vinden zal zijn.

Bronnen: Yago's Disney Nieuws, Disney Nieuws