woensdag 15 oktober 2008

The Legend of The Lionking stopt 2009 (vervolg)

The Legend of the Lionking gaat inderdaad zoals wij al eerder konden melden op Disneyinparis stoppen! en gaat plaats maken in het "Videopolis" theater voor DJ Stitch die daar platen gaat draaien voor de tieners die een bezoekje gaan brengen aan Discoveryland in 2009 tijdens het nieuwe evenement "Mickey's Magical Party!"

Dit is overigens niet de (enige) reden dat The Legend of the Lionking wordt stop gezet ook zal de show steeds meer geld gaan kosten voor Disneyland Resort Paris.

Bron: Disneyinparis news team

Walt Disney Studios Park blijft langer geopend

Volgens de site van WDSfans.com zal het Walt Disney Studios Park, op 31 oktober (halloween) langer geopend zijn voor het publiek. Ook al wordt er officeel niet echt Halloween gevierd in het Walt Disney Studios Park, toch is het voor de bezoekers leuk om het Halloween gevoel nog eens op de proef te stellen (bijvoorbeeld) in de Tower of Terror!

De deuren zullen op deze dag open gaan om 10:00uur en weer sluiten om 21:00uur
(in plaats van de normale 19:00uur)

Bron: WDSfans

T-REX Restaurant opent zijn predistorische deuren

Gisteren om 16:00uur precies was het dan zover in Walt Disney World in Downtown Disney. Toen ging namelijk het predistorische T-REX Restaurant onder het oog van veel bezoekers open! er was een groot feest georganiseerd en werd ingeweid door Downtown Disney President Kevin Lansberry, voordat het lint gisteren werdt door geknipt.

Er was zelfs een mascotte aanwezig die de mensen naar binnen begeleide. Nu kunnen de bezoekers dus eten tussen de predistorische diersoorten die ook nog eens mechanisch kunnen bewegen.

Bron: Orlando Sentinel

Interactieve Pal Mickey pluche wordt gestaakt

Pal Mickey, de interactieve pluche dat werd ingevoerd in 2003, zal worden gestaakt. Hoewel Pal Mickey zal niet langer beschikbaar voor aankoop, het interactieve pluche blijft wel actief in de vier themaparken zoals zij momenteel doen. Pal Mickey zal blijven worden verkocht totdat de huidige voorraden zijn uitverkocht.

Bron: WDWmagic

Disney in onderhandeling met SeaWorld parken

Disney heeft grote plannen om een paar SeaWorld parken over te nemen, Disney is nu aan het onderhandelen met SeaWorld om dit rond te krijgen, het gaat hier om de parken van SeaWorld Orlando en die van San Diego in de overige SeaWorld parken heeft Disney nog geen verdere interesse getoond.

Bron: Orlando Tips

Nieuwe informatie kiosk voor Disneyland

In Disneyland Resort Paris zijn de afgelopen maanden al veel construties geweest. Nu komt daar nog ééntje bij! want vlakbij Disney Village wordt een nieuwe informatie kiosk geraliseerd waar de bezoekers alle informatie kunnen krijgen wat betreft het hele resort, de verwachtingen zijn dat deze kiosk eind 2008 begin 2009 zijn deuren zal openen voor de bezoekers.

Bron: Disneyinparis news team