maandag 25 augustus 2008

ROC Apeldoorn gaat opleiden op voor Disneyland!

Het ROC Aventus in Apeldoorn gaat een heel bijzondere opleiding verzorgen.
Er is plaats voor 30 tot 40 leerlingen.

Manager:

De school gaat samenwerken met Disneyland Resort Paris. Leerlingen worden opgeleid om als manager in het pretpark aan de slag te gaan.

Frans spreken:

Disneyland heeft steeds meer moeite om buitenlandse werknemers te vinden die goed Frans spreken. Aventus leverde al veel stagiairs af bij het bedrijf, maar stopte daarmee omdat er op het vmbo bijna geen Frans meer wordt gegeven. In de nieuwe opleiding is onder meer een intensieve cursus Frans opgenomen.

Hard werken:

Disneyland heeft graag medewerkers uit Nederland. "Nederlanders zijn communicatief vaardig, houden van drukte en willen en kunnen hard werken", zegt het ROC Aventus. Op het pretpark werken al zo'n 150 Nederlanders.

Huisvesting en vervoer:

De tweejarige mbo-opleiding tot 'front office manager', die in februari begint, wordt in het Engels gegeven. De leerlingen volgen twee stages in het buitenland, waarvan één bij Disneyland Resort in Paris. Het bedrijf zorgt dan voor huisvesting en vervoer. Aventus is de enige school in ons land die specifiek opleidt voor Disneyland.

Bron: RTL Nieuws

Miley viert haar "Sweet 16" met 30.000 homo's?

De meest populaire tiener, Miley Cyrus, viert haar "Sweet 16" verjaardag in het Disneyland Resort in Anaheim, California op 5 oktober op dezelfde dag dat Gay Days plaats vindt.

De 11e jaarlijkse Gay Days evenement, dat vorig jaar 30.000 homo's en lesbiennes trok in het park, daadwerkelijk plaats vindt tussen 3-5 oktober. Gay Days beschrijft zichzelf als een "mix-in als verkeerde kant parkguru's," waar de LGBT menigte rode shirts draagt. Gay Days wordt niet door Disney-gesponserd, dus park exploitanten hebben geen officiële regelgeving over het evenement.

Miley Cyrus viert haar verjaardag met 5000 fans, met inbegrip van vrijwilligers van Jeugd Service-Amerika op 5 oktober. "Ik wordt slechts één keer 16", dus het zal nog een fantastisch feest worden met mijn favoriete attracties, samen met vrienden, vuurwerk, en meer", zei ze in een persbericht "Ik kom zelfs een paar nummers zingen.
Bron: WDW today
Foto: The insider

Michael Keaton & Jodi Benson voor Toy Story 3!

Hoewel de Nederlandse release voor The Little Mermaid: "Ariel's Beginning" nadert die (op 24 september) verschijnt op DVD! Jodi Benson, die Ariel heeft vertolkt sinds 1989 na dit succes, blijkt nu dat zij opnieuw zal terugkeren als de stem voor Barbie in Disney/Pixar 's Toy Story 3 ze zal worden bij gestaan door Michael Keaton die de stem zal vertolken van Barbie's vriend Ken.

Michael Keaton die al eerder met Pixar samen werkte voor de film "Chick Hicks" (2006) Jodi Benson speelde eerder ook Tour Guide voor Barbie en Barbie's rugzak voor Toy Story 2. Het stemmen duo zal verder bestaan uit de acteurs:

Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Wallace Shawn, Estelle Harris, John Ratzenberger en Ned Beatty. Toy Story 3... zal in (2010) te zien zijn in de bioscoop!

Bron: Disneyinparis news team

Disneyland California: Mickey's Trick Or Treat Party!

Disneyland Resort Paris heeft nog maar net het concept van Walt Disney World Mickey's - Not-So-Scary Halloween Party! overgenomen? of Disney's California Adventure Park, komt alweer met iets nieuws namelijk? met Mickey's Trick or Treat Party! Dat op verschillende datums in oktober (2008) zou worden gehouden.

Year Passholders krijgen kortingen en zijn beschikbaar voor: 3,16, 22, 23,28, en 29 oktober (2008) De standaard prijs is $ 29,- per ticket Annual Passholder prijs is $ 25. Tickets die op de dag van het evenement zijn $ 37,- alle tickets voor 31 oktober zijn even eens geldig op het evenement, ongeacht de prijs van de aankoop.

Bron: Mouseplanet