donderdag 9 oktober 2008

Amerikanen laten zich negatief uit over Halloween

Wederom zijn de Amerikaanse forums het weer niet eens over de Halloween versiering van Disneyland Resort Paris, zo zeggen de meeste bezoekers van de forums dat het een bij elkaar geraapt zooitje is! en dat ze het hergebruik van de decoraties een beetje in (eigen taal) gezegd tacky vinden... Ook vinden ze Halloweenland in Frontierland echt slecht gedaan, zo hebben ze op de forums commentaar over het voormalige heksen standbeeld waar ze nu een pompoen op de romp hebben gebruikt.

Verder hebben ze ook commentaar over de nieuwe aanwinst van Jack Skelleton, zo zeggen ze dat de Europese versie van Jack Skelleton op een Aliƫn lijkt omdat het hoofd veel te smal is. Ook de Pre-parade van Disneyland Resort Paris moet het ontgelden... ze vinden het een namelijk een makkelijke manier om oude floats te gebruiken en een beetje op te leuken! Over de souvenirs zijn ze dan wel weer tevreden! ze vinden sommige leuke hebbedingetjes! en wordt vergeleken met de souvenirs en decoratie van Tokyo Disneyland in de Disney Stores.

Ook de show "Minnie & the Bat Boys" vinden ze vergeleken met hun Amerikaanse Disney shows erg saai om naar te kijken. Ook al lijkt het Halloweenfeestje wel het zelfde steeds gebeuren er wel meer veranderen in het resort (ook al zijn ze wel klein) maar je kunt de shows ook niet verglijken? met deze van WDW, California, en Tokyo Disneyland. Disneyland Resort Paris heeft dan ook niet z'n groot budget en grond om dit alles te realiseren of te bekostigen. Maar weet het al wel meer dan 16 jaar vol te houden ondanks de vele geld problemen.

Dit nieuws is tot stand gekomen door vele Disney forums te gaan vergelijken en zo is deze samenvatting gerealiseerd.

Bron: Disneyinparis/news team