vrijdag 20 februari 2009

Solidariteitsdag in Disneyland Resort Paris

De rechten van het kind bestaat deze maand 20 jaar. Daarom wil de "Secours Populaire Français" dit jaar een thema houden waar het kind centraal staat. Disneyland Resort Paris gaat hier ook aan meedoen. Daarom wordt er aanstaande maandag, 23 februari 2009, in Disneyland Resort Paris een "Solidariteitsdag" gehouden waar 250 kinderen aan zullen deelnemen.

Deze dag zal in teken staan van Carnaval. De kinderen zijn tussen de 8 tot 12 jaar oud en worden begeleid door 50 begeleiders. Deze dag zou worden gehouden in het Disneyland Park. Ook zullen de kinderen te zien in de Disney’s Once Upon A Dream Parade, om de bezoekers er op te wijzen dat de rechten van een kind ook belangrijk zijn.

Bron: Yago's Disney Nieuws

Toch nieuwe ornamenten voor het kasteel


Het einde van de 15e verjaardag nadert en de ornamenten met kaarsen op het kasteel, zullen binnenkort niet meer te zien zijn. Maar niet getreurd? er komen toch wel weer nieuwe ornamenten dit spiralen in de vorm van het symbool van Mickey Mouse.

Bij het middenraam van het kasteel komt een gouden afbeelding van Donald, Mickey, Pluto en Goofy. Alleen Tinkerbell blijft over van de 15e verjaardag, met haar magische pixiedust. Dit is i.v.m. Mickey's Magical Party, dankzij: Magicforum kunnen we jullie alvast een officeel art-work laten zien.

Het idee doet een beetje denken? aan de versieringen die het Tokyo Disney Resort ook eens heeft gebruikt voor een verjaardag...








Bronnen: Magic forum, Mousemagic!

Restaurant schilderwerkzaamheden

Het Plaza Gardens Restaurant, dat je aan het einde van Main Street USA. vindt, is al vanaf januari 2009 voor twee maanden gesloten. Want vanaf 5 januari tot en met 27 februari 2009 kun je niet eten in dit Restaurant, want ze zijn bezig met schilderwerkzaamheden.

Aan de buitenkant is dit goed te zien en hard nodig, want op de grote deur aan de voorzijde van het Restaurant is de verf op de deurposten aan het afbladeren. Bij het Restaurant wordt je doorverwezen naar het dichtsbijzijnde Restaurant in Adventureland.

Bronnen: Disney Central Plaza, The Magic of Disneyland