woensdag 19 november 2008

Race To Witch Mountain gepland voor 2009

De nieuwste film Disney film "Race To Witch Mountain" is op Youtube opgedoken, het verhaal gaat over taxi chaffeur Jack Bruno gespeeld door Dwayne Johnson.

Die op een dag te maken krijgt met twee kinderen, die in zijn taxi stappen en komt hij de achter dat deze kinderen een paranormale gave hebben wat zijn leven opslag veranderd. Bekijk hier de trailer.

De release voor deze Disney film staat gepland voor 2009.

Bron Youtube

Captain America in handen van Narnia

Christopher Markus en Stephen McFeely, bekenden van Narnia, zijn in onderhandeling om het script te gaan schrijven voor "Captain America" The First Avenger voor Marvel Studios. Dit werdt al eerder bekend gemaakt maar nu volgt ruim een week later na dit nieuws dat Joe Johnston, bekend van (‘Jumanji’ en ‘The Wolf Man’) de regie over deze nieuwe film gaat voeren.

Kevin Feige, producent van Marvel, gaat de film produceren. Niet iedereen zal weg lopen met het schrijvers duo, want de Marvel films moeten toch serieus genomen worden en gaat gepaard met harde actie, iets waar de Narnia films niet om bekend staan.

Captain America is het alter ego van Steve Rogers, een man die in Tweede Wereldoorlog wordt geweigerd door het Amerikaanse leger
omdat hij te zwak is om deel te nenen in de oorlog.

Door een genetisch experiment wordt hij een soort super soldaat. Met zijn nieuwe uiterlijk neemt hij het op tegen de Duitsers, en wordt zo een belangerijk begrip in Amerika.

Captain America’ The First Avenger gaat zich afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar ook in de tijd die we nu kennen. De release staat gepland voor 6 mei 2011.

Bron: Ziggo

Wall-E nu te koop op DVD en Blu-ray Disc

De mensheid heeft de aarde moeten verlaten en de laatste robot zijn we vergeten uit te zetten. Na ruim 700 eenzame jaren schoonhouden van de aarde, ontdekt Wall-E een nieuw doel in zijn leven wanneer hij de glanzende zoekrobot Eve ontmoet.

Haal Wall-E vanaf vandaag in huis op DVD of Blu-ray Disc.

Bron: Disneyinparis