maandag 18 augustus 2008

Disney characters van gewaagde kant?

Dat Disney characters al meerdere keren op een seksistische wijze worden afgeschilderd wisten we al? zo nu ook weer op flickr.com (een photo upload site) daar is iemand zo leuk geweest om Disney characters af te schilderen als sexy characters, die tekeningen zijn gewoon door iemand op flickr geplaatst.

Het gaat hierbij om Disney characters zoals: Prince Philip, Tarzan, Aladdin, Milo, John smith, Prince Eric en nog vele anderen allemaal afgebeeld in hun schaars gekleed ondergoed...

We willen deze tekeningen niet op deze site plaatsen i.v.m jeudige bezoekers wil je ze toch zien klik dan hier:
Disney Heroes (maar is wel op eigen risico)

Als Disney hier zelf lucht van krijgt is die gene nog niet jarig denk ik!

Persoonlijk vindt ik dit niet kunnen, als je zo nodig wilt fantaseren over deze characters plaats ze dan niet online en hou ze lekker voor je zelf!

Bron: Disneyinparis fanmail/Flickr

Veranderingen aangebracht in Stitch Live!

Het lijkt erop dat de Walt Disney Studios van gedachten aan het veranderen is over de Disney Channel Television Studio waar Stitch Live! nu te vinden is omdat de gehele pre-show, die voorheen alleen bestond uit een aantal trailers voor Disney Channel, is volledig veranderd!

In de plaats voor deze commercials, zijn er plasmaschermen geplaatst en had een (voorheen) een "welkom" boodschap op een sterrenhemel achtergrond die is nu plotseling vervangen door het logo van de Galactische Bondgenootschap.

Captain Gantu kondigt de Grand Councilwoman van de Verenigde Galactische Federatie die kort die een korte introductie geeft betreft: Lilo en Stitch (voor degenen die niet weten van de film en het universum) legt uit dat Stitch is ontsnapt naar een klein eiland op aarde. Zij verzoekt de bezoekers bij de pre-show te helpen om Stitch te vinden en de Space Cruiser.

Gantu neemt het woord weer, en waarschuwt de bezoekers voorzichtig te bijven, terwijl ze in zich in de Galactische Communications kamer bevinden. Voorheen maakte een castmember altijd melding wat betreft de Disney Channel Studio er is dus nu geen melding meer.

Geen woord wordt gezegd over het grote scherm in de wachtruimte (nu bedekt met een groot Disney Channel sticker), opnieuw zal worden gebruikt voor het vermaak van de bezoekers als ze moeten wachten hiervoor is nu het corporate synergie ervoor in de plaats gekomen.

Bron: Disney Central Plaza

Nieuwe hotels gepland voor Disneyland?

Gerucht

Disneyland Resort Paris is op weg om een record te vestigen met het aantal de bezoekers voor dit jaar en kan zien dat het meer bezoekers trekt dan hun Amerikaanse collega's.

Dit meldt de krant engelse krant The Independent Buisness. (klik op het paarse vlak)
Het park ontving vorig jaar een winst van 14,5 miljoen bezoekers en het bedrijfsleven is zo goed volgens Euro Disney S.C.A. dat er nieuwe hotels zijn gepland, zo zal de de afdeling financiën medewerker Ignace Lahoud hebben gezegd.

De bestaande zeven hotels hadden al een bezettingsgraad van 89,3 procent vorig jaar, dit geldt wederom voor dit jaar opnieuw.

Disneyland Resort Paris is momenteel Europa's meest populaire themapark met meer bezoekers dan de Eiffeltoren en het Louvré gecombineerd.

Of dit allemaal waar is moeten we nog gaan zien, maar kunnen ze dit geld niet beter eerst in de pocket houden voor een (mogelijk) derde park of later voor nieuwe attracties?

Bron: Independent