maandag 18 augustus 2008

Veranderingen aangebracht in Stitch Live!

Het lijkt erop dat de Walt Disney Studios van gedachten aan het veranderen is over de Disney Channel Television Studio waar Stitch Live! nu te vinden is omdat de gehele pre-show, die voorheen alleen bestond uit een aantal trailers voor Disney Channel, is volledig veranderd!

In de plaats voor deze commercials, zijn er plasmaschermen geplaatst en had een (voorheen) een "welkom" boodschap op een sterrenhemel achtergrond die is nu plotseling vervangen door het logo van de Galactische Bondgenootschap.

Captain Gantu kondigt de Grand Councilwoman van de Verenigde Galactische Federatie die kort die een korte introductie geeft betreft: Lilo en Stitch (voor degenen die niet weten van de film en het universum) legt uit dat Stitch is ontsnapt naar een klein eiland op aarde. Zij verzoekt de bezoekers bij de pre-show te helpen om Stitch te vinden en de Space Cruiser.

Gantu neemt het woord weer, en waarschuwt de bezoekers voorzichtig te bijven, terwijl ze in zich in de Galactische Communications kamer bevinden. Voorheen maakte een castmember altijd melding wat betreft de Disney Channel Studio er is dus nu geen melding meer.

Geen woord wordt gezegd over het grote scherm in de wachtruimte (nu bedekt met een groot Disney Channel sticker), opnieuw zal worden gebruikt voor het vermaak van de bezoekers als ze moeten wachten hiervoor is nu het corporate synergie ervoor in de plaats gekomen.

Bron: Disney Central Plaza