maandag 2 februari 2009

Candleabration 2009

Wij van Disneyinparis hebben de 2009 versie gevonden van Candleabration, via de site van Dailymotion,waar Mickey en Minnie inderdaad op het kasteel staan.

Ook valt op dat tijdens de "Proud Lights Ceremony" alle torens verlicht zijn met sneeuwkristal.



Bron: Dailymotion
GeĆ¼pload door Mission_Atlantis

Theme song lyrics opgedoken op forum

Wij kregen gisteren een e-mail van onze partnersite Yago's Disney Nieuws, hier stond in dat hun via het Photomagiques forum, een lyrics gevonden hebben voor de Mickey's Magical Party Theme song.

Dit is te danken aan: "Poppy the Monkey" die de lyrics op het forum geplaatst heeft. De Lyrics beloofd heel erg catchy te worden. Wil je de lyrics zien ga dan naar yagosdlrp

Bronnen: Yago's Disney Nieuws, Photomagiques/forum

Les Tam Tam Africans posters opgehangen

De nieuwe posters voor Les Tam Tam Africans hangen nu bij het Videopolis,
Les tam Tam Africans is de nieuwste show van het videopolis die vanaf 31 januari te zien is.

Op de posters staan de tijden afgebeeld wanneer de show te zien zal zijn. Deze zijn als volgt: 12:00uur 13:30uur 14:30 en om 15:30uur. Zie de foto hieronder.


Bron: Disney Actu

Phantom Manor tot 13 februari gesloten

Na de backstage brand in Phantom Manor is bekend geworden, dat het spookhuis van 1 t/m 13 februari gesloten blijft. Daarna is alles weer opgeknapt en kan het spookhuis weer gewoon open voor het publiek.

Dit houdt wel in dat het dus niet op tijd open zijn voor de speciale Pin-trading dag die eerst in Phantom Manor zou worden gehouden, volgend weekend op zaterdag 7 februari 2009. De Pin-trading dag zal nu ergens anders worden gehouden waar is nog niet bekend.

Bron: Dlrpfans