vrijdag 26 september 2008

Familie Dickerson klaagt Disney themapark aan

Familie Dickerson van de 3 jarige Lena gaat Disney voor de rechter dagen omdat ze werd verscheurd door een hond in het park bij de kinderboerderij een jaar geleden. Zo zegt de familie dat hun dochtertje nu voor het leven is getekend.

Nadat een Duitse herder-mix Labrador Retriever haar had aangevallen Lena, toen 2 jaar, na het aaien van de hond in de Kinderboederij werdt zij meerdere malen in het gezicht gebeten. nadat ze de Kinderboederij wilde verlaten, nu een jaar later heeft zij blijvende littekens.

De hond, genaamd Hemmingway, was goedgekeurd door een Disneyland werknemer twee weken voorafgaand aan de aanval. De hond werd geplaatst in de Big Thunder Petting Zoo.

En werdt gehouden aan een leiband terwijl kinderen het huisdier konden aaien, zo wordt nu door Disney beweerd. Later werd bekend dat het om een zwerfhond zal gaan zo zegt: Familie advocaat Michael Bishay: "Het is gruwelijk wat Disney heeft gedaan, het publiek moet worden gewaarschuwd.

Je hoeft geen kinderen uit te nodigen om zwerfhonden te gaan aaien zo zegt hij. Disney heeft nog geen verdere verklaringen afgelegd.

Bron: OC Register