vrijdag 26 september 2008

Toch weer twijfels over stoppen met Pirates

Film-studio's houden van sequels. Altijd vinden ze een goed excuus om een nieuw deel te beginnen en kun je ervan uitgaan dat men gaat twijfelen als ze zien dat de box office rendementen dalen of worden uitgeschakeld wanneer de studio's zich dan terug trekken, maar soms wordt het een succes en beginnen te dromen van een Trilogie.

Voor welke reden dan ook, drie is een mooi rond getal voor een film. Na drie een algemeen vindt de franchise levensgevaar voor een onbeperkt aantal redenen publiek vermoeidheid, elke keer weer reizen, en begrotingen. Acteurs worden moe van het spelen dezelfde karakters, enz.. Maar gelukkig zijn er ook uitzonderingen en dan gaat een film franchise van start en wij krijgen dan een hele keten van films.

Harry Potter films zijn zeer succesvol, en Narnia is dit ook en verwacht al een volgende deel. En nu lijkt het alsof ze Johnny Depp willen toevoegen aan deze reeks. Pirates of the Caribbean acteur Johnny Depp was zeer nadrukkelijk over zijn character zo zegt hij "Jack Sparrow is een van plan om hoge ogen te gooien in een diepe, duistere depressie afscheid van hem ... Misschien of toch weer niet... voor 'Pirates 4, 5 en 6." Hadden ze zeer goede scripts, dus waarom niet?

Ik bedoel, op een bepaald punt, de waanzin moet stoppen, maar voor het moment, zegt Johnny Depp ik kan niet zeggen dat hij nog genoeg gedaan heeft. " Als de Pirates Sequel inderdaad weer oplaaid doet Keira Knightley niet meer mee en zal Orlando Bloom in het vierde deel gaan sterven. Wel is bekend dat de Disney Baas graag ziet dat de films nog even door gaan, het vierde deel moet naar verwachting in 2011 in de bioscoop te zien zijn.

Naast Pirates zal Johnny Depp ook rollen gaan spelen in Mad Hatter en The Lone Ranger.

Bron: Cinematical