maandag 1 september 2008

Een matige september maand voor Disneyland?

Volgens bronnen van dlrp.be veranderd er na het zomerseizoen heel veel in Disneyland Paris. Want de shows van High School Musical zijn weg, Sleeping Beauty Ceremony is weg, Good Morning Walt Disney Studios & Toon Train zijn van het toneel verdwenen? verder is ook Tarzan's Encounter niet meer te vinden in het theater dit geldt ook voor de show van Winnie the Pooh & friends too in Fantasyland.

De enige show die nog te zien valt is de Lion King, in het Metropolis theater maar deze is ook (helaas) niet meer elke dag te zien. Dus wie deze dagen een trip heeft gepland naar Disneyland Resort Paris wordt een beetje teleurgesteld door Disney. Maar gelukkig is er ook nog goed nieuws! want Mary Poppin's is nog wel van de partij! op Mainstreet U.S.A samen met nog een andere show, dus is het gelukkig niet heel veel wat je moet gaan missen.

High-School Musical 2 is nog wel af en toe te vinden in het Walt Disney Studios Park maar niet meer op de eerdere maandag en dinsdag. Wat precies de reden is voor deze bezuiniging is niet nog niet bekend? zodra we meer weten melden we dit gelijk.

Bron: Dlrpfans.be